Максимальна продуктивність в компактному форматі

Обробні центри elumatec серії SBZ 122/**

Компанія elumatec, будучи лідером галузі, не могла залишити без уваги компактні обробні центри. Ще з початку 2000-х років було розроблено лінійку CNC центрів для обробки профілів, що враховували побажання клієнтів з обмеженими виробничими площами.

busel 1На сьогодні це окрема лінійка продуктів під єдиною назвою elumatec SBZ 122/**, але з різними можливостями, для задоволення потреб будь-якого виробництва.

Верстати SBZ 122/70 plus та SBZ 122/71

Наймолодші в лінійці, трьохосьові центри SBZ 122/70 plus та SBZ 122/71. Обробка алюмінієвих, ПВХ та тонкостінних сталевих профілів. Найбільші зони обробки в класі, покращена енергоефективність, шпиндель потужністю 8 кВт, система автоматичного розпізнавання затискачів.

busel 2Ці обробні центри допомагають багатьом нашим клієнтам у виробництві алюмінієвих та ПВХ конструкцій віконно-дверної групи. Оптимальне рішення для підвищення швидкості обробки на невеликих підприємствах.

Створені з думкою про вас SBZ 122/73 та SBZ 122/74

Чотирьох осьові обробні центри, висока швидкість позиціонування шпинделя, максимальні зони обробки для компактного класу, магазин інструментів на 12 позицій, система імпульсного розпилення охолоджуючої рідини в зоні обробки, водяне охолодження 7 кВт шпинделя, що забезпечує безперервну роботу верстату без втрати точності та продуктивності. І це в базовій комплектації, задля забезпечення ваших виробничих потреб. Опційне оснащення додатковим упором заготовки для забезпечення обробки заготовок надмірної довжини.

Для максимального збільшення продуктивності та зручності, обробний центр SBZ 122/74 оснащено автономним приводом затискачів заготовки, що є нечуваним в компактному класі.

Все це робить дані обробні центри незамінними в обробці не лише віконно-дверних конструкцій будь-якої складності, але відкриває перед вами широкі можливості застосування. Розсувні системи, велика кількість обробок високої точності, підвищення продуктивності.

SBZ 122/75: єдиний в своєму класі

Такі можливості обробки і настільки широке різноманіття способів застосування можна знайти тільки в набагато дорожчих верстатах значно більшого розміру.

П’ятиосьовий обробний центр компактного класу для обробки профілів! Моторизоване автономне переміщення затискачів заготовки, система швидкої зміни інструменту з магазином на 12 позицій, 7кВт шпиндель з водяним охолодженням.

busel 3Всі п'ять осей можна переміщати синхронно завдяки технології RTCP (Rotation Tool Centerpoint). Ще одна особливість: на обробному агрегаті можна використовувати пильний диск діаметром 180 мм. З його допомогою можна виконувати всі необхідні косі пропили та вирізи.

Пильний диск кріпиться на шпинделі за допомогою спеціального тримача і може нахилятися в діапазоні від -120 до +120 градусів і повертатися в діапазоні від -220 до +220 градусів з точною установкою у заданій позиції. Можливе встановлення в будь-яких проміжних кутових положеннях.

Використання абсолютних енкодерів забезпечує точне позиціонування обробного агрегату без потреби періодичного калібрування та проведення операцій з нарізання різьби в алюмінії та сталі без використання компенсаційного патрону.

Обробний центр SBZ 122/75 задовольняє не лише виробників віконного ринку, а й меблевої та інших промислових галузей.

Компактні розміри з повноцінними можливостями

Лінійка обробних центрів elumatec SBZ 122/**, хоч і є верстатами компактного класу, та не позбавлена функціоналу великих обробних центрів. Всі обробні центри, в базовій комплектації, оснащенні програмою керування eluCam, що забезпечує зручне програмування обробок навіть під час роботи шпинделя.

Для забезпечення оптимальної роботи верстатів та додаткового збільшення продуктивності, можливе підключення обробного центру до програмного комплексу eluCad. Це дозволить проводити програмування та керування завданнями для обробки з віддаленого ПК.

Обробні центри elumatec відрізняються не лише моделями, а й великою кількістю додаткових опцій та комплектацій, що забезпечують максимальний результат у вирішенні будь-яких завдань.
Звертайтесь! Ми з радістю допоможемо вам підібрати необхідне обладнання.

busel kontakty

 

Оконные Технологии® № 83 (2021)

 

 

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: