Aestech – новий виробник склопакетів підвищеної міцності, в який інвестував холдинг TECHIIA

Склопакети підвищеної міцності від Aestech є основою технології безрамкового скління фасадів – стильного, екологічного та енергоефективного рішення для сучасних урбаністичних обʼєктів. Холдинг TECHIIA створив Aestech у результаті покупки «ПІК Груп», яка понад 10 років виготовляє та встановлює склопакети великих площ.

v1 1200x620 ru c

На власному заводі на заході України Aestech виготовляє склопакети підвищеної міцності згідно з міжнародними патентами, якими володіє компанія. Серед переваг такого рішення – несуча здатність, яка у кілька разів вища ніж у стандартних склопакетів. При цьому оптичні спотворення у таких склопакетах зведені до нуля.

Рішення Aestech не потребує вертикальних та горизонтальних алюмінієвих профілів, що забезпечує безрамковість скління і дозволяє більш ефективно використати площу забудови. Так архітектори і девелопери зможуть реалізовувати рішення будь-якої складності в естетиці будівель і цілих міст.

Директор новоствореної компанії – Денис Воробей, за плечима якого ряд інфраструктурних та міжнародних комерційних і державних проєктів.



vorobei cДенис Воробей, CEO Aestech

 

Денис Воробей, СЕО Aestech:
«Безрамкові скляні фасади – це майбутнє сфери девеломпенту, яке вже прийшло. Ми пропонуємо клієнтам у будь-якій точці світу якісну, інноваційну технологію, яка дозволить втілити найсміливіші задуми архітекторів».



lazebnikov cЮрій Лазебніков, керівний партнер холдингу TECHIIA

 

Юрій Лазебніков, керівний партнер холдингу TECHIIA:
«Aestech – новий бізнес у складі холдингу TECHIIA, але зі звичною для нас філософією: пропонувати технологічні рішення українців глобальному ринку. Інноваційні, екологічні та енергоефективні технології будівництва сьогодні потрібні кожній країні, яка хоче створювати якісні урбаністичні обʼєкти, а особливо Україні, в якої попереду великий етап відновлення».

Холдинг TECHIIA створив Aestech внаслідок придбання української компанії «ПІК Груп». Вона з 2011 року створює інноваційні інженерні рішення в технологіях світлопрозорих конструкцій на основі склопакетів підвищеної міцності, а також ригельні та стійкові фасадні системи, купольні системи та підвісні фасади, що дозволяє виконати найсміливіші задуми архітекторів. В свій час «ПІК Груп» отримала багато нагород за кращі рішення із склоконструкцій для екстерʼєру і інтерʼєру.

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: