Багатофункціональні обробні центри - краща інвестиція для виробників вікон

У поточному році європейський постачальник обладнання для виробництва вікон R&D Tech Emmegi спостерігає аномальний попит на обробні центри Quadra. Замовники компанії вже придбали понад 25 центрів з даної лінійки, і до кінця року їх число збільшиться до 30.

centry 2

«Ймовірно, феномен продажів був досягнутий завдяки конструктивним особливостям моделей Quadra. Ця надзвичайно універсальна машина, завдяки своїй конструкції та циклічного режиму роботи, дозволяє обробляти алюмінієві віконні та дверні профілі, а також інші елементи, вироблені в промисловому секторі», - вважають розробники.

Обробний центр Quadra - один з перших пристроїв такого типу в асортименті продукції R&D Tech Emmegi. Складність обробки і гарантія якості і точності оброблюваних елементів при збереженні оптимального часу виробництва - його ключові риси.

«Ця модель розвивалася більш 30 років, постійно модифікуючись і поліпшуючись, щоб відповідати потребам клієнтів і новим вимогам ринку. Завдяки високій функціональності і надійній роботі центри серії Quadra швидко завоювали ім'я флагманської машини бренду R&D Tech Emmegi, - розповів Кшиштоф Древек, віце-президент компанії. - Цей комплексний обробний центр доступний у версіях L0, L1, L2 і L3, що гарантує повну автоматизацію виробничого циклу. Більш того, завдяки цьому центру весь процес обробки зосереджений в одному пристрої. Магазин заготовок з повністю автоматичним завантаженням, система токарного оброблення профілів, система точного затиску або магазин готових елементів - ось лише деякі з багатьох функцій цього верстата».

centry c
Модель Quadra L0 має модуль фрезерування і різання і додатковий модуль торцевої обробки. На 4-осьовому фрезерному модулі з ЧПУ встановлено 4 електрошпинделя, що дозволяє обробляти заготовки з кожного боку, незалежно від орієнтації профілю. Ріжучий модуль, оснащений диском діаметром 350, працює по трьох осях, додатковий модуль торцевого фрезерування працює по двох осях (обидві з ЧПУ).

У моделі Quadra L2 додатковий ріжучий диск дозволяє різання елемента в другій площині. Фрезерний агрегат, що входить в цю модель, фрезерує деталь спереду (фрезерування під імпост).

Модель Quadra L3, крім згаданого вище додаткового диска, призначеного для різання в другій площині, оснащена пристроєм свердління і нарізування різьблення з механічним управлінням, яке призначене для обробки профілю спереду.

Джерело: R&D Tech Emmegi, tybet.ru