ТМ WDS та БФ Kiddo анонсували благодійну програму «Вікна для лікарень»

Згідно з даними Офісу Президента щонайменше 279 критично необхідних медзакладів на деокупованих територіях потребують термінового відновлення (станом на липень 2022).

 

vikna dlj likaren c 

Торгова марка WDS і Благодійна організація «Благодійний фонд «Кіддо» об’єднали зусилля та створили програму націлену на скління цих критично необхідних лікарень. В рамках програми ТМ WDS надаватиме профіль, а партнери програми – виробники вікон – проводитимуть скління за ціною собівартості.

vikna dlj likaren c2Мета програми:

1. Зібрати кошти на відновлення пошкоджених або заміну зруйнованих вікон та дверей у критично необхідних медичних закладах на деокупованих територіях.

2. Силами лідерів віконної галузі, що відмовились від будь-якого прибутку в рамках програми, провести професіональне скління вибраних об’єктів.

Як допомогти

Кожен українець, кожна організація та бізнес може переказати посильну суму коштів на окремий благодійний рахунок БО «БФ «Кіддо».

Реквізити:

БО БФ КІДДО
ЄДРПОУ 36960783
МФО 307123
Призначення платежу: Благодійний внесок вікна
IBAN UA 25 307123 00000 26003040286985
ПАТ «БАНК ВОСТОК»


Благодійна організація «Благодійний фонд «Kiddo»
ЄДРПОУ: 36960783
МФО 305299
Призначення платежу: Благодійний внесок вікна
IBAN UA 38 305299 00000 26005050578739
ПАТ «ПриватБанк»

Liqpay: https://www.liqpay.ua/checkout/i41536840585

Партнери програми, які проводитимуть скління:

Термопласт Плюс, Океан, ДахБуд, Вікна Волині, Вік-2, Екіпаж, Віконда, Шана М, Веснянка, Пламет, Вікна Нові, Атлант Плюс, Основа, Нікс-М, Геоід, Грос.

Як відбуватиметься відбір медзакладів для скління:

На сторінці https://wds.ua/vikna-dlia-likaren/ представники лікарень можуть подати заявку на скління критично необхідних медичних закладів на деокупованих територіях.

Спеціальна комісія, до складу якої входять представники Організаторів та Партнерів програми, у тісній взаємодії з місцевими військовими адміністраціями обирає пріоритетні об’єкти скління.

Всі заявки будуть ранжуватись та оцінюватись за наступними параметрами:

1. Рівень пошкодження будівлі та комунікацій
2. Кількість пацієнтів, яких обслуговує заклад
3. Віддаленість від зони активних бойових дій
4. Можливість доставки вікон та дверей до об’єкту вантажним транспортом

ВАЖЛИВО! Місцеві громади можуть збирати кошти на скління конкретного медичного закладу:

Для цього необхідно направити запит на e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та зареєструвати заявку на скління на сторінці Вікна для лікарень. Після розгляду звернення, та за умови погодження заявки, БФ «Кіддо» створить окремий рахунок для збору коштів на скління конкретного медичного закладу.

Як буде проходити закупівля вікон:

Закупівля вікон буде проводитись на принципах відкритої тендерної процедури серед Партнерів програми. До тендерної комісії входять представники Організаторів програми. Обиратись буде найдешевша пропозиція, що відповідає технічному завданню та іншим умовам, вказаним у тендерній документації.

Які вікна та двері будуть встановлюватись:

Вікна та двері, що будуть встановлюватись в рамках цієї програми, будуть відповідати всім діючим національним стандартам щодо будівництва, енергоефективності та безпеки.

Мінімально допустима комплектація для опалюваних приміщень (зовнішні вікна та двері):

• Профільна система з шириною не менше 70 мм (WDS 6S, WDS 7S, WDS 8S)
• Склопакет: двокамерний, не менше 32 мм (4і-10Ar-4-10Ar-4i)
• Армування: не менше 1,5 мм

Подати заявку на скління медичного закладу можна за посиланням.

Українці, ми – сила! Відновимо лікарні разом!