СПВ Компані Лтд взяла участь у спеціалізованій виставці ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2013

СПВ Компані Лтд взяла участь у спеціалізованій виставці ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2013, яка відбулася з 22 по 25 січня в Києві. ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2013 традиційно відвідали керівники та представники фірм віконно-дверної та профільної галузі, архітектори, дизайнери, проектувальники.

 

 

«Будуємо Україну красивою та безпечною» - так звучить девіз, який визначає напрям роботи компанії в поточному році. СПВ Компані Лтд, будучи найбільшим українським постачальником продукції безпеки і декору, продемонструвала відвідувачам, як в сучасних умовах можна поєднати надійний захист об'єкта з актуальним дизайном.

На стенді СПВ Компані Лтд представила відвідувачам ПВХ-покриття WINSHIELD(віншільд) від ізраїльського виробника Kibbutz Haogen. На виставці презентували новий колір покриття WINSHIELD(віншільд) Moran (кедр) для ламінації профілів, який є унікальною дизайнерською розробкою. СПВ Компані Лтд вперше на вітчизняному ринку презентувала сендвіч-панелі, ламіновані плівкою WINSHIELD (віншільд) в чотирьох нових трендових еко-кольорах - Moran (кедр), Nussbaum (горіх), Dark oak (дуб темний), Black cherry (черешня чорная).

Спеціально для участі у заході в Україну приїхав Mark Rapaport, Export Sales and Marketing Manager заводу Kibbutz Haogen. Спільно із співробітниками виставки представник виробника розповів всім бажаючим про технологічні переваги використання плівки, оновлення кольорової гамми і фактури виробів.
 
 
Продукція безпеки на стенді була представлена традиційною лінійкою стратегічних брендів - MUL-T-LOCK (Ізраїль), ABLOY (Фінляндія), KNOCK `N` LOCK (Ізраїль), RYOBI (Японія), ROSTEX (Чехія), EFFEFF (Німеччина), JPM (Франція). Експозиція включала в себе рішення для надійного замикання вхідних дверей житлових та нежитлових приміщень, контролю доступу, антипаніки і т.д.
 
 
Відвідавши стенд СПВ Компані Лтд на ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2013, гості та учасники заходу мали змогу ознайомитись із широким спектром продукції, що постачає компанія, поспілкуватися з топ-менеджментом і отримати необхідні консультації та інформаційні матеріали про продукцію безпеки і декору.