ПРИСКОРЕНИЙ СИЛІКОНОВИЙ КЛЕЙ ДЛЯ ВКЛЕЮВАННЯ СКЛОПАКЕТІВ В СТУЛКУ

Sika представляє новий структурний клей Sikasil WT-66 PowerCure, який був спеціально розроблений для професійного вклеювання склопакетів ручним способом з високим рівнем захисту від злому.

 

sika 1

Однокомпонентний прискорений силіконовий клей Sikasil WT-66 PowerCure характеризується своїм швидким та незалежним від вологи затвердінням. Як результат, склеювання між склопакетом та віконною рамою настільки міцне з першого дня, що воно досягає класу захисту від злому RC3 згідно DIN EN 1627.

Вікно, склеєне з Sikasil WT-66 PowerCure, витримує спроби злому протягом п'яти хвилин, навіть якщо використовуються важкі інструменти. Це забезпечує високий рівень захисту, оскільки більшість спроб злому припиняються через три-п’ять хвилин.

Sikasil WT-66 PowerCure протестований на хімічну сумісність з більшістю матеріалів для вторинної герметизації склопакетів.

Основні переваги Sikasil® WT-66 PowerCure

• Дуже зручний при використанні на виробництві та чудово підходить для використання на будівельному майданчику.
• Швидка полімеризація, вікно готове до встановлення вже через 24 години.
• Відмінна стійкість до УФ-випромінювання та впливу погодних факторів.
• На 60 % більша продуктивність диспенсера PowerCure, ніж у пневматичних пістолетів.
• Чудове заповнення глибоких швів.
• Легкість у ремонті склеєного вікна.
• Дуже слабкий запах.
• Менший кінцевий залишок в упаковці.
• Невеликий час для налаштування обладнання.

sika 2

Диспенсер PowerCure для професійного склеювання

Пістолет PowerCure був спеціально розроблений для використання Sikasil WT-66 PowerCure. Пристрій забезпечує до п'яти разів більшу продуктивність, ніж звичайний пістолет для двокомпонентних картриджів.

Диспенсер PowerCure такий же точний і потужний, як високотехнологічний насос. Електричний привід акумулятора забезпечує мобільне використання без компресора або дратівливих кабелів. Це означає, що немає обмежень у вклеюванні, навіть у важких робочих умовах на будівельному майданчику.

Випробувана упаковка клеїв Sika PowerCure зменшує відходи і дозволяє працівнику швидко і легко замінювати пакування. Крім того, упаковка з клеєм у дозаторі автоматично відкривається при приєднанні насадки змішувача.

Sikasil WT-66 PowerCure для високого рівня безпеки
Випробуваний згідно стандарту RAL для клеєних вікон, Sikasil WT-66 PowerCure демонструє особливо хороші показники адгезії, стійкість до старіння та хімічну сумісність. Ці властивості гарантують високу надійність склеювання. Крім того, клей характеризується чудовою стійкістю до УФ - випромінювання, високих температур та погодних впливів.

Завдяки цим властивостям Sikasil WT-66 PowerCure забезпечує вклеювання скла, яке надійно захищає віконну систему. Клей має широкий спектр адгезії і тому може застосовуватися на багатьох поверхнях, таких як скло, метал, дерево та ПВХ.


sika 3
Sika_WT-66 PowerCure
Технологія Sika PowerCure дозволяє пришвидшити полімеризацію однокомпонентних силіконових адгезивних систем без особливих зусиль. При розробці технології основна увага приділялася якості, ергономічному дизайну та продуктивності системи.


Sika_WT-66 PowerCure_02
Завдяки роботі від акумулятора, диспенсер Sika PowerCure можна використовувати де завгодно і без компресора або дратівливих кабелів.

sika 4

sika kontakty

Оконные Технологии® № 80 (2020)

Другие статьи на эту тему

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: