ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ В ДЕТАЛЯХ Вікна та двері нижче рівня грунту. Перевірена система

Реммерс взявся за цю тематику!

 

remers 1

Продуктом MB 2K було створено з'єднувальне гідроізоляційне прилягання до елементів нижче рівня грунту і цоколя будівлі як практичне рішення. MB 2K поєднує в собі найкраще з двох світів: гібридну гідроізоляцію, що відповідає як вимогам щодо еластичності гідроізоляційних мінеральних шламів (MDS/ mineralische Dichtungsschlämme) і поєднує його відмінні властивості переробки, також принципи випробування для PMBC (Polymer-modifizierte Bitumendickbeschichtungen/ модифікованих полімерами бітумних товстошарових покриттів). Навіть при тонкошаровому покритті в 3 мм матеріал, що не містить бітуму, перекриває тріщини в 3 мм.

remers 2

Робочі креслення

remers 3

З’єднувальні прилягання до порогів на одному рівні в однокорпусній кладці.
Відмінна адгезія до всіх існуючих мінеральних основ, а також дерева, старих бітумів, пластику чи алюмінію підкреслює відмінну придатність для гідроізоляції переходів від цоколя до віконного профілю будьяких матеріалів. Гідроізоляційні прилягання до вікон і дверей нижче рівня грунту, виконані продуктом MB 2K можуть бути безпечними та довговічними, навіть при зворотній напірній волозі, що було підтверджено сертифікатом випробовування Австрійського Товариства Дослідження Деревини Holzforschung Austria Prüfbescheinigung  № 1312/2019/2 / R від 21 січня 2020 року.

Переконайтесь самі у наших конструктивних рішеннях та простому застосуванню матеріалу MB 2K!

remers 4

Інструкція по переробці

remers 5

1. Підготовка віконних рам

Легка підшліфовка рам наждачним папером (зернистість 40) в зоні, що гідроізолюється. Потім протерти вологою ганчіркою / видалити пил і протерти відповідним розчинником (наприклад, спиртовим розчином).
Попередження: Розчинник може пошкодити основу. Будь ласка, зробіть пробні нанесення! Віконні рами слід обклеювати столярною стрічкою від забруднення.


remers 6

2. Нанесення контактного шару

Нанести тонкий контактний шар матеріалом Remmers MB 2K рівномірно по віконній рамі та по компенсаційному
профілю у бічній та нижній частині.
Витрата: приблизно 0,5 кг/м2

remers 7

3. Використання внутрішніх і зовнішніх кутників

Нанести шар матеріалу Remmers MB 2K поверх висушеного контактного шару пензлем або шпателем на зону розміщення кутників. У свіже нанесений матеріал втопити Remmers VF 100 IC (внутрішні кути) і Remmers Tape VF 75 EC (зовнішні кути).
Витрата MB 2K: приблизно 1,1 кг/м2 на 1 мм товщини сухого шару.

remers 8

4. Монтаж ущільнювальної стрічки

Нанести шар матеріалу Remmers MB 2K за допомогою щітки або щітки для шламів або шпателем в районі переходу між монтажним елементом і сусідніми ділянками, які прилягають (плита перекриття / клад- ка). Потім втопити у свіжий шар Remmers стрічку Tape VF 120, розгладжуючи її без міхурів валиком або щіткою.
Витрата MB 2K: приблизно 1,1 кг/м2 на 1 мм товщини сухого шару.

remers 9

5. Виконайте герметизацію

Нанести гідроізоляцію Remmers MB 2K за два робочих проходи, повністю покрити матеріалом ущільнювальну стрічку та всю поверхню внутрішніх та зовнішніх кутників. Загальна товщина сухої плівки не повинна бути менше 2 мм.
Витрата: приблизно 2,2 кг/м² при товщині сухого шару 2 мм.

remers 10

6. Захист готової гідроізоляції

Гідроізоляцію слід захистити до повного висихання протягом всіх будівельних робіт від пошкодження.

remers 11

Оконные Технологии® № 80 (2020)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: