Dnipro-M. БРЕНД, СТВОРЕНИЙ ДЛЯ ЛЮДЕЙ

При створенні інструменту, від рулетки до відбійного молотка, ми завжди дотримуємося чотирьох основних принципів: доступність, надійність, зручність і стиль. Дані принципи компанія використовує не тільки при створенні інструменту, але і в цілому у своїй роботі.

 

dnipro m 1

Саме тому Dnipro-M не просто якісний інструмент за доступною ціною, це кращі рішення по сервісу, обслуговуванню, та й в цілому
по будь-якому питанню з яким стикається наш кінцевий споживач.

СЕРВІС

Ми намагаємося відійти від бюрократичних процедур, максимально спростивши користування послугами сервісних центрів.
В деяких випадках ви можете отримати назад робочий інструмент вже за пів години. У гарантійних випадках ми пропонуємо безкоштовні послуги:

• кур’єрську послугу доставки інструменту в сервіс;
• ремонт;
• очистку;
• консультацію майстра.

Для деяких категорій інструменту також діє послуга безкоштовної заміни — поки інструмент перебуває в сервісному центрі, ви можете отримати на заміну інший, щоб не переривати роботу.

ПЕРЕМОГА В УКРАЇНСЬКІЙ НАРОДНІЙ ПРЕМІЇ

В 2017 році ми отримали нашу першу перемогу в Українській народній премії, здобувши її у номінації «Кращі зварювальні апарати». Вже у 2018 році кількість перших місць зросла до 6, серед яких були: перфоратори, шуруповерти, шліфмашини, плиткорізи та зварювальні апарати. Шосту нагороду ми отримали у номінації «Сервісне обслуговування електроінструменту». У всіх цих категоріях ми перемогли і в 2019 році, довівши стабільну якість бренду

ГАРАНТІЯ

Гарантія на електричний та пневматичний інструмент Dnipro-M 3 роки. Такий самий термін має й інше обладнання — компресори, зварювальні апарати серії SAB, зарядні та пускозарядні пристрої, мийки, верстати і багато чого
іншого. До речі, зварювальні апарати серії MMA мають збільшену до 5 років гарантію. Протягом цього терміну ви завжди можете звернутися до сервісних центрів за безкоштовним обслуговуванням та ремонтом інструменту.

TRADE-IN

Ми проводимо безліч свят у фірмових магазинах та відкриваємо нові. Зазвичай в програму заходів входить послуга Trade-In.
За її умовами ви можете принести старий інструмент будь-якого виробника, та придбати новий від Dnipro-M зі знижкою 15%. Свята щотижня проходять у різних куточках України — таким чином, Trade-In охоплює всю територію країни.

МЕРЕЖА ФІРМОВИХ МАГАЗИНІВ

Як вже було сказано раніше, компанія у своїй роботі завжди використовує чотири основні принципи. Для нас дуже важливо, щоб кожному було зручно купувати наш інструмент, тому ми все більше масштабуємося, відкриваючи магазини по всіх містах України.

НАЙЗРУЧНІША ПОКУПКА

Мережа фірмових магазинів Dnipro-M налічує вже близько 200 магазинів. Ви можете зробити покупку у будь-який зручний для вас спосіб: online, в нашому інтернет магазині, або offline у будь-якому магазині нашої фірмової мережі. Ви завжди отримаєте кваліфіковану консультацію справжніх експертів, адже для нас дуже важливо підібрати саме той інструмент, який максимально задовольнить кінцевого споживача. Кожен день команда Dnipro-M працює над удосконаленням існуючого інструменту і розробками як нових моделей так і в цілому нових товарних груп.

Якщо ви ще не знайомі з нашим інструментом, ласкаво просимо до нашої фірмової мережі і пропонуємо зануритися в неперевершену атмосферу Dnipro-M та назавжди приєднатися до нашої великої родини.

 

dnipro m 2

ШУРУПОВЕРТ CD-200BC ULTRA

• Безколекторний двигун може довше працювати на одному заряді акумулятора, аніж колекторний.
• Наявність двох швидкостей дозволяє ефективно використовувати шуруповерт для роботи з кріпленнями та свердління.
• Функція «Lock System» надійно фіксує оснащення навіть під навантаженням

dnipro m 3

КУТОВА ШЛІФУВАЛЬНА МАШИНА DGA-200BC

• Безщітковий двигун менше нагрівається в роботі та економічніше витрачає заряд батареї.
• Інструмент зручний під час довготривалого використання завдяки невеликим габаритам.
• Функція плавного пуску та захист від повторного ввімкнення підвищують безпеку в роботі

dnipro m 4

РЕНОВАТОР MT-200

• Компактні розміри та підсвічування робочої зони дає можливість працювати у важкодоступних місцях.
• 6 ступенів регулювання кількості коливань роблять реноватор універсальним інструментом.
• Швидкозмінний тип хвостовику насадок QOIS пришвидшує заміну оснащення.

dnipro m 5

ШАБЕЛЬНА ПИЛА DRS-200

• Швидкозатискний механізм дозволяє замінювати оснащення, не витрачаючи зайвий час.
• Плавний пуск знімає навантаження на двигун та усуває ривок інструменту на початку роботи.
• Наявність опорної платформи підвищує стійкість пили на поверхні матеріалу.

Другие статьи на эту тему

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: