DNIPRO-M. Далі – більше

Dnipro-M — бренд, який сьогодні у багатьох на вустах. Зараз складно знайти в Україні людину, яка ніколи б не чула про цей інструмент. Dnipro-M міцно заполонив свідомість більшості українських споживачів, оселився в їх будинках, а головне, завоював їх серця. 

dnipro m 2 cВсе це тому, що одне із ключових завдань, яке вирішує команда Dnipro-M, звучить наступним чином: «Дати кінцевому споживачеві краще рішення». Саме тому бренд вже близько 10 років радує не тільки майстрів-любителів, а й досвідчених професіоналів з різних виробничих сфер і напрямків. Раніше бренд Dnipro-M позиціонувався як інструмент для побутового використання, який допомагав майстрові вирішити нескладні повсякденні завдання.

Завдяки щоденній праці команди Dnipro-M, у складі якої творять кваліфіковані інженери-розробники, продукт-менеджери, дизайнери, маркетологи і ще безліч інших спеціалістів, бренд стрімко виходить на новий рівень. Сьогодні деякі позиції і навіть лінійки інструменту вийшли на справжній професійний рівень і не поступаються брендам з багаторічною історією. Деякі моделі вже зараз перевершують за технічними характеристиками моделі відомих брендів, маючи при цьому демократичну, «українську» ціну!

Dnipro-M вибудовує фінансову політику таким чином, щоб товар залишався доступним для більшості споживачів. Також для професійного сегменту фахівцями Dnipro-M була розроблена безпрецедентна бонусна програма, яка передбачає повернення коштів у вигляді бонусних балів після кожної покупки, здійсненої в мережі бренду.

Але це тільки початок – на найближчі 3 роки компанія запланувала масштабне розширення асортименту і безліч доопрацювань у вже наявних моделях.

Сьогодні лінійка бренду має дуже серйозні показники у всіх напрямках робіт і категоріях як самого інструменту, так і витратних матеріалів! Якість продукту і сервісу по праву заслуговує бути №1, що вже не перший рік підтверджується першими місцями в різних номінаціях за підсумком незалежного голосування в рамках проєкту «Українська Народна Премія».

Широка мережа фірмових салонів і сервісних центрів не може залишити байдужим навіть найвибагливішого покупця! Чесна гарантія на 3 роки дає 100% впевненість в надійності продукту.

Інструменти бренду Dnipro-M можна купити у фірмових магазинах компанії, яких, на сьогоднішній день, вже більше 230 по всій території України. І на цьому ми не зупиняємося – мережа розширюється з кожним днем. Для того щоб бути ще більш доступними для кінцевого споживача, у планах компанії на 2021 год масштабувати мережу вдвічі.

На сьогоднішній день відділ по роботі з клієнтами професійного сегменту співпрацює з великою кількістю організацій по всій території України. Спеціалісти готові безустанно знайомити професіоналів з брендом, допомагати у виборі необхідного інструменту під певний вид робіт і консультувати з усіх питань! Далі – більше.

Dnipro-M – це бренд, у розробці та вдосконаленні якого бере участь кожен користувач. Наші експерти уважно вивчають зворотний зв`язок і побажання, пов`язані з роботою нашого інструменту. Багато доопрацювань і вдосконалень впроваджуються саме на підставі зворотного зв`язку від наших шановних користувачів.

Наша команда кожен день йде вперед до поставленої мети. Ми хочемо, щоб кожен домашній майстер і професіонал своєї справи використовував у своїй роботі електроінструмент та витратний матеріал Dnipro-M, відчував задоволення від роботи і довіряв нашому інструменту, як найкращому другові.

dnipro m 1 c

Оконные Технологии® № 81 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: