Сучасні тренди засклення: естетика футуризму

Із алюмінієвими накладками aluskin зовнішній вигляд вашого вікна докорінно зміниться!

 

 

trendy 1 c

Комбінація металопластикових вікон та декоративних накладок з алюмінію дуже популярна, адже поєднує теплоізоляційні властивості ПВХ-профілю, збереження максимальної енергоефективності та бездоганний захист від ультрафіолетового випромінювання, несприятливого впливу зовнішнього середовища, чи то опади або перепади температури.

trendy 2 cТакож aluskin виконує статичну функцію, що забезпечує виняткову стабільність і міцність всієї віконної (чи дверної) конструкції.

За теплоізоляцію відповідає ПВХ-профіль, тому коефіцієнт теплопередачі значно вище, ніж у традиційних алюмінієвих вікон.

trendy 3 cСамі накладки з’єднуються під прямим кутом, адже це прискорює процес виготовлення, стикування профілів і надає довершений вигляд.

trendy 4 cДля конструкцій з aluskin використовується спеціальний ущільнювач, який дає можливість правильно встановити накладку, що забезпечує щільне примикання стулки до рами.

Крім цього, в процесі монтажу на місці стикування профілю наноситься герметик для запобігання проникненню вологи.

trendy 5 cТому такі системи слугують довго, а доглядати за ними – легко.

Вікна з профілю aluplast серії IDEAL 4000, 7000, 8000, а також розсувні системи HST 85 мм та smart-slide з алюмінієвими накладками є ідеальним рішенням для людей, які прагнуть досягти омріяного дизайну (для реалізації доступна вся кольорова палітра RAL).

trendy 6 cНакладки дозволяють створити зовні вигляд алюмінієвих вікон, при цьому залишаючись класично білими зсередини.

Це рішення для тих, хто хоче об'єднати переваги пластикових вікон (такі як герметичність, теплоізоляція, простота догляду) та зовнішній вигляд алюмінієвих вікон.

aluplast kontakty

 

Оконные Технологии® № 82 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: