ШВИДКІСТЬ. ТОЧНІСТЬ. ЗРУЧНІСТЬ Planersoftware 3.0 – професійне програмне забезпечення GEALAN для проєктування вікон

ПІДТРИМКА У БУДЬ-ЯКИХ НАПРЯМКАХ
Послуги для тих, хто проєктує віконні та дверні конструкції

На етапі планування Вам потрібна порада щодо вибору вікна, проєктування конструкції чи індивідуального дизайну?

0 zaglavnaja c

Команда консультантів архітекторів GEALAN добре знайома із віконною індустрією. Наші спеціалісти супроводжують проєкти реконструкції та будівництва споруд та будівель, починаючи від проєктування до укладання контракту.

Коли справа доходить до реалізації технічних та візуальних вимог до об’єкту, інженери GEALAN тісно співпрацюють з архітекторами, проєктувальниками та іншими спеціалістами, що відповідають за проєктування та розрахунку СПК.

1 c

Завдяки програмному забезпеченню GEALAN Planersoftware 3.0 було зроблено великий крок уперед, щоб відповідати Вашим вимогам до будівельних проєктів. Ми не тільки оптимізували користувальницький інтерфейс і обробку даних, а й інтегрували нові функції, як-от створення файлів BIM і можливість використання внутрішньої мережі проєкту. Крім того, вибір профілю в програмі може бути індивідуально адаптований до портфеля продуктів Вашої компанії. Програмне забезпечення перевіряє проєкт на його здійсненність з погляду теплоізоляції, статики та максимальних розмірів.

Крім цього, конструкцію можна перевірити на наявність конденсату і утворення цвілі, наприклад, за допомогою ізотермічного розрахунку. Це новий рівень проектування вікон.

Програмне забезпечення для планувальників Planersoftware 3.0 від GEALAN дозволяє здійснювати цифрове планування та проєктування вікон та дверей із профільних систем GEALAN. Тут ви можете використати існуючи форми вікон та дверей, а також проєктувати вікно або двері відповідно до ваших власних вимог (наприклад, форму та тип).

Planersoftware 3.0  Інструмент для надійного планування/управління проєктам, проведення тендерів і розрахунку цінових пропозицій для виробників вікон, архітекторів і дилерів.

Що дає GEALAN Planersoftware 3.0?
Безпечне планування, проведення тендерів і детальний огляд асортименту продукції GEALAN з усіма його варіаціями, перевагами та особливостями. Використовуючи даний інструмент планування, Ви можете створювати найрізноманітніші форми вікон з потрібними Вам системами профілів. Водночас є можливість додати додаткові профілі та з'єднання на підвіконнях або розширення віконних рам.

Програмне забезпечення перевіряє проект на його відповідність коефіцієнту теплопровідності, статичним показникам і максимальному розміру. Умови складання та монтажу можна перевірити за допомогою ізотермічного розрахунку конденсації та утворення цвілі.

Користувач програмного забезпечення зможе з легкістю зробити горизонтальні та вертикальні розрізи віконної конструкції.
Їх можна отримати у форматі DWG, DXF або PDF.

Остання версія Planersoftware 3.0 дає можливість партнерам формувати в режимі реального часу CE Декларації для здійснення успішного та швидкого експорту своєї віконної продукції.

Спробуйте ДЕМО версію програми просто зараз!