ЗИМОВИЙ СЕЗОН ВІДКРИТО

Зимовий сезон відкрито. Прихід зими у багатьох асоціюється з закриттям будівельного сезону, але це не так.

 

 

soma fix 2 cБудівельні роботи ведуться цілий рік, але для того щоб якість роботи не страждала від зміни температурних режимів, необхідно використовувати відповідний продукт. Зимова піна має особливий компонент, що входить до її складу, який гарантує:

1. Хороший вихід, хоча слід зазначити, що вихід зимового продукту трохи менше ніж вихід літньої піни в теплий період при тому ж заявленому обсязі. Але різниця у виході коливається до 10% не більше.

2. Високий рівень адгезії, якщо використовувати продукт не тієї сезонності, то є велика ймовірність того, що піна буде стікати і не буде триматися в отворах.

3. Так само, найбільша небезпека полягає в тому, що літня піна при мінусовій температурі не застигає,
а замерзає і після візуального «застигання» її структура порушується і вона з легкістю кришиться, відповідно не виконуючи свою основну функцію тепло- і звукоізоляції.

Тому при виборі піни будьте пильні, уважно ознайомтесь з температурним режимом застосування продукту, із зазначеними термінами придатності і сезонністю.

Важливо пам'ятати, що перед застосуванням піни балон необхідно витримати при кімнатній температурі не менше 2-х годин і перед самим використанням інтенсивно збовтати.

Як побутова, так і професійна піна ТМ Soma Fix має свою сезонність. Вся зимова піна Soma Fix має зимовий дизайн, який оформлений в зелених тонах з блакитними вставками кольору металік, щоб кінцевому споживачеві було легко відрізнити літній продукт від зимового.

Якщо хочете бути впевненими в позитивному результаті та отримати від роботи задоволення, то рекомендуємо використовувати у своїй роботі будівельну хімію ТМ Soma Fix і максимальний результат вам гарантований. Не дарма монтажна піна ТМ Soma Fix вже п’ятий рік поспіль стає «Кращою будівельною піною року» в рамках незалежного голосування «Українська народна премія».

 soma fix kontakty

Оконные Технологии® № 81 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: