10 років виробництва дистанційних рамок Super Spacer в Німеччині

Компанія Edgetech в 1989 році вперше представила на американський ринок систему дистанційних рамок Super Spacer на основі силікону, це було зроблено за три роки до саміту з питань клімату в Ріо-де-Жанейро, і задовго до того, як енергозберігаючі технології та екологічне будівництво стали повсякденними темами. У ті роки мірилом термічної оптимізації вікон для масового ринку були однокамерні склопакети з низькоемісійним покриттям.

super 1 c«Компанія Edgetech дуже рано усвідомила важливість енергоефективності як рушійної сили в технології виробництва вікон. Неметалева рамка Super Spacer на основі силікону стала вражаючою віхою і сьогодні є одним з провідних продуктів з точки зору енергоефективності, - пояснює Йоахім Штосс, керуючий директор Edgetech Europe GmbH і віце-президент з міжнародних продажів Quanex. – Сьогодні Super Spacer робить значний внесок у перетворення Edgetech/Quanex в найбільшого в світі виробника дистанційних рамок з точки зору обсягу продажів».

yoahim shtos

Йоахим Штосскеруючий директор Edgetech Europe GmbH і віце-президент з міжнародних продажів Quanex

На початку нового тисячоліття, коли енергозберігаючі склопакети та високоякісні вікна еволюціонували, це сильно стимулювало промисловість особливо в північній і центральній Європі, що призвело до відповідної швидкості росту попиту на теплі рамки.

Тому було цілком логічно, що Edgetech, нині дочірня компанія Texan Quanex Building Products Corporation, в 2004 році відкрила офіс продажів і дистрибуції на європейському континенті в місті Нойс, щоб доповнити виробничі потужності в Великобританії. Спочатку команда з трьох чоловік займалася європейським ринком разом з виїзною службою.

Перебуваючи в центрі землі Північна Рейн-Вестфалія, компанія підтримувала контакти з провідними виробниками склопакетів і розширювала свій бізнес. Наступний крок був зроблений в квітні 2011 року: почалося будівництво другого виробничого підприємства в Європі – в німецькому місті Хайнсберг недалеко від Дюссельдорфа.

johanes fon

Йоханнес фон Венсерскі, офіційний представник Edgetech Europe

Сьогодні кілька ліній Super Spacer працюють цілодобово на території площею 12 000 квадратних метрів. У зв'язку з динамічно зростаючим попитом на гнучкі дистанційні рамки виробник постійно збільшує виробничі потужності на даному об'єкті, а також розширює асортимент. Варто відзначити, що інноваційний продукт Super Spacer TriSeal Premium Plus, рамка для ручної обробки, виробляється для всього світового ринку виключно в Німеччині.

«Можливості нашої гнучкої дистанційної рамки далеко не вичерпані. Виробництво склопакетів в даний час змінюється запаморочливими темпами. Автоматизовані процеси – це новий стандарт. Технології Super Spacer підтримують ідею бережливого виробництва без шкоди для якості, – пояснює Йоханнес фон Венсерскі, офіційний представник Edgetech Europe.

Сучасна скляна архітектура вимагає максимально можливої індивідуальності і гнучкості в конструкціях, розмірах і формах скління.

Ряд престижних проєктів по всьому світу був би неможливий без використання Super Spacer – принаймні, в межах даного бюджету і часових обмежень. Ми дуже цим пишаємося».

edgetech

Оконные Технологии® № 82 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: