«Давайте знайомитись. Компанія VIKNALAND»

Доброго дня, колеги по віконному ринку.

Швидше за все, вам не треба розповідати, що компанія ТОВ «Вікналенд» - це один з найбільших виробників ПВХ-профілю в Україні. Ви, напевно, чули про наш завод у смт. Димер Київської області, який працює з 2014 року.

18 VL c

 

Але сьогодні ми хочемо розповісти вам факти про нас, які ви могли не знати.

Наша компанія - це не тільки виробник ПВХ-профілю, але й постачальник широкого асортименту супутніх товарів для виготовлення світлопрозорих конструкцій. Ви завжди можете замовити на одній з наших філій наступні товарні позиції:

• ПВХ-профіль для виготовлення віконних та дверних ПВХ-конструкцій
• Фурнітура. В тому числі, для розсувних систем «Портал»
• Комплектуючі для москітних сіток
• Хімія для виробництва та вклеювання склопакетів
• Алюмінієві теплі та холодні пороги
• Армування
• Сендвіч-панелі
• Ущільнювачі
• Підвіконня

 

17 VL c

 

Більше того, прямо на базі філій ми надаємо послуги з ламінування ПВХ та алюмінієвого профілю, незалежно від його торгової марки.

 

viknaland 3 c

 

Також ми надаємо послугу з гнуття арок, в тому числі, з давальницького ПВХ-профілю. Гнуття відбувається на заводі в смт. Димер, але замовлення ми приймаємо з усіх куточків України. Єдине, що треба пам’ятати – якщо ви не з Києва, то час на логістику треба враховувати в строки виконання замовлення.

Більш детально ознайомитись з нашим асортиментом та послугами можна на нашому оновленому сайті https://viknaland.ua/, а також запрошуємо вас приєднуватись до нашої групи у Facebook https://www.facebook.com/VIKNALAND, де ми публікуємо багато цікавої та корисної інформації про наш завод.

 

viknaland 4 c

 

До уваги виробників комплектуючих для виготовлення ПВХ-конструкцій та супутніх товарів.

Наша мета – стати універсальним постачальником для компаній, що працюють на віконному ринку Украйни. Тож, ми плануємо стати «супермаркетом, де є все, що потрібно для виготовлення ПВХ-конструкцій та облаштування віконного проєму».

Тож, наша компанія відкрита для пропозицій щодо співробітництва. Чекаємо ваших комерційних пропозицій на нашу пошту Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Сподіваймося на довготривале та взаємовигідне співробітництво,

Команда VIKNALAND

viknaland 5 c