Ламінація та гнуття арок з ПВХ профілів

Доброго дня, колеги по ринку.

Сьогодні хочемо познайомити вас з асортиментом послуг, які надає компанія VIKNALAND вже понад п'ятнадцять років!

 

 

lam3 ✅ Послуга з ламінування ПВХ-профілів

Технічні можливості заводу VIKNALAND включають 15 ламінаційних ліній, які розташовані в обласних центрах по всій Україні. Така розгалужена мережа спеціально обладнаних філій надає нашим Партнерам можливість отримувати дійсно високоякісний продукт в мінімальні терміни.

Зверніть увагу, що наша компанія надає послуги з ламінування ПВХ-профілів не тільки власного виробництва VIKNALAND, але і будь-якого іншого виробника ПВХ-профілів, представлених в Україні.

Наш найбільший виробничий підрозділ з ламінування ПВХ-профілів знаходиться недалеко від Києва, а саме в смт. Димер, на території заводу VIKNALAND.

lam

У виробничому арсеналі київського представництва представлені три дуже високотехнологічні і високопродуктивні ламінаційні лінії італійської компанії «WPR» із застосуванням PUR клеїв, без використання розчинників.

Більше того, на початку жовтня поточного року, ми плануємо запуск ще однієї лінії «WPR», яка буде працювати з використанням водного праймера. Але детальніше про це розповімо трохи пізніше.

lam2

 Тож, колеги, компанія VIKNALAND з жовтня розширює спектр надання послуг з ламінації. Тепер ми можемо ламінувати також дерев’яні профілі та більш широкі ПВХ-системи, використовуючи екологічно-чисті водні праймери. Відповідно, ми маємо можливість вийти за рамки віконного ринку і охопити дверний напрямок. Тож, запрошуємо до співпраці нових Партнерів!

novlin Гнуття арок

Для гнуття арочних виробів з ПВХ-профілю на виробництві в смт. Димер використовується два аркових верстата австрійської компанії «FUX».

Ламінований профіль із застосуванням PUR клею дає нашим Партнерам можливість швидко та якісно виконувати замовлення не тільки в білому кольорі, але, що важливо, і в будь-якому бажаному кольорі ламінації.

arki

Ми застосовуємо тільки високоякісні клейові матеріали відомих європейських компаній, таких як німецька компанія «KLEIBERIT» та італійська компанія «ТАКА». Це гарантує нашим Партнерам впевненість в отриманні готового виробу найвищої якості.

Професійна підготовка та багаторічний досвід наших співробітників на виробництві, відмінно налагоджена робота з клієнтами, а також логістика прийому, обробки і доставки вже готового продукту Партнеру, робить VIKNALAND найкращим постачальником послуг в даному сегменті в Україні.


Тож, запрошуємо до співпраці,
З побажанням гарних продажів,
Команда VIKNALAND