Сервісне та технічне супроводження клієнтів VIKNALAND

Поставка ПВХ-профілів VIKNALAND включає в себе не тільки їх продаж і доставку, але і сервісне та технічне супроводження клієнтів. Для цього в компанії сформована служба технічної підтримки.

 

viknaland 1

 Співпраця з потенційним переробником починається задовго до поставки йому профілів - ще на етапі планування виробничої площадки.

viknaland 2У разі початку роботи «з нуля», ми даємо рекомендації щодо підбору приміщення, його розмірів, оснащення, парку верстатів, обладнання та інструментів, а також допомагаємо визначитися з кількісним складом персоналу, в залежності від потужності виробництва.

Перед початком співпраці з компанією-переробником регіональний інженер відділу технічної підтримки відвідує виробництво, оцінює його стан і дає свої рекомендації щодо доцільності співпраці з даною компанією. У разі позитивного рішення, протягом двох-чотирьох тижнів майбутньому Партнеру VIKNALAND безкоштовно надається інструмент для обробки ПВХ-профілів VIKNALAND.

viknaland 3Безпосередньо перед початком відвантаження профілів, регіональний інженер служби технічної підтримки:

✅ проводить встановлення інструментів і оснастки на верстати в цеху переробника

✅ налаштовує обладнання

✅ дає рекомендації щодо налаштування верстатів з ЧПУ для забезпечення якісної переробки профілю

✅ проводить навчання співробітників виробництва з виготовлення ПВХ-конструкцій з профілю VIKNALAND

✅ бере участь у виготовленні кількох перших ПВХ-конструкцій

Надалі, регіональний інженер періодично відвідує цех переробника для планової перевірки виробництва, оцінює стан інструменту, перевіряє якість продукції що випускається, а також виїжджає до Партнера для вирішення виникаючих технічних питань і суперечливих моментів. Більше того, наші співробітники виїжджають на об'єкти з встановленими ПВХ-конструкціями для надання компетентних рекомендацій.

Сучасне будівництво часто вимагає нетривіальних рішень. Інженери компанії VIKNALAND, за запитом клієнтів, проводять розрахунки міцності складних ПВХ-виробів, розробляють їх конструктив, дають рекомендації щодо монтажу.

viknaaend 4