Розсувні системи Kömmerling – твої вікна в майбутнє

KÖMMERLING – преміальне німецьке вікно, а отже, ви отримуєте найякісніше рішення: тепло, герметичність, довговічність та сучасний дизайн! Наш пріоритет – ваш комфорт!

 

1

Жодних обмежень – наші системи призначені для розширення та збільшення функціональності вашого простору, жодних лімітів – можливість створювати конструкції у найзручнішому розмірі:

• Слайдингова розсувна система Kömmerling PremiSlide 76

PremiSlide 76 — це інноваційна система розсувних вікон і дверей. Вона ідеально підходить для багатосекційних фасадних елементів великих розмірів. Її великою перевагою перед традиційними похило-поворотними конструкціями є невеликий простір, необхідний для її відкритих елементів.

2Відкрита стулка не виступає в приміщення! Нічого не потрібно прибирати з підвіконня, щоб її відкрити. Проста і ефективна інженерна розробка. На відміну від звичайних розсувних систем, які, безумовно, не такі щільні, як звичайні похило-поворотні вікна, PremiSlide 76 розроблена на базі лідера ринку, віконної системи Kömmerling 76.

• Підйомно-розсувна система Kömmerling PremiDoor 76 LUX

Під час розроблення дизайну PremiDoor 76 Lux висоту профілю стулки для «глухої» частини конструкції було зменшено, що забезпечило надзвичайно тонкий зовнішній вигляд профілю, більшу площу скляних елементів, а значить, більшу вигоду від сонячного світла.

3Втілюйте мрію про яскраві й освітлені житлові приміщення з інноваційною системою підйомно-зсувних дверей PremiDoor 76 Lux. Підйомно-зсувні двері можуть бути виготовлені шириною 6,50 метра і висотою 2,60 метра. Чи то зелений сад або вид міста — з PremiDoor 76 Lux ви можете поєднувати зовнішній світ зі своїм середовищем проживання завдяки великій площі скління.

4Ця сучасна система з безбар’єрним порогом також забезпечує максимальну простоту використання і високу теплоізоляцію. Незалежно від того, чи це нове будівництво або ремонт: система підйомно-зсувних дверей PremiDoor 76 Lux пропонує вам ідеальне рішення.

А спеціалісти компанії «Профайн Україна», що представляє німецький преміальний бренд Kömmerling в Україні з радістю порекомендують найкраще для вас та прорахують коефіцієнти по теплу, звукоізоляції тощо.

profine kontakty