Kömmerling Unity – преміальна система з підвищеною герметичністю

Профільна система Kömmerling Unity – це нове покоління, яке продовжує лінійку гібридних пластико-алюмінієвих систем profine: AluClip, AluClip Pro, AluClip ProEnergyTec, AluClip Zero.

 

profine 1 cУнікальна особливість системи

Володіючи всіма перевагами раніше розроблених пластико-алюмінієвих систем – такими, як синергія в використанні властивостей пластика і алюмінію, різноманітність конструктивних рішень, що дозволяє створювати фасади різної архітектури, багатство колірної гами пластикових і алюмінієвих поверхонь, система Kömmerling Unity має нову унікальну властивість, що підвищує герметичність встановленої в отвір віконної конструкції.

Так в чому ж полягає ця особливість?

В системі Kömmerling Unity застосовується інноваційне конструктивне рішення профілю рами зі ступінчастою лицьовою поверхнею в комплекті зі спеціальною алюмінієвою накладкою, що дозволяє досягти наступних результатів:

- перенести установку відливу з-під профілю рами, приєднавши його до зовнішньої лицьової поверхні рами і забезпечивши при цьому захист від проникнення вологи в місці примикання;

- відмовитися від установки підвіконного бруса, позбувшись при цьому від перепаду лицьових поверхонь в нижніх кутах віконної конструкції, що дає можливість встановлювати вікно в отворі, поєднуючи зовнішні лицьові поверхні вікна і стіни в одній площині по всьому периметру стикового з'єднання;

- забезпечити надійну герметизацію по всьому периметру стикового з'єднання завдяки поєднанню зовнішніх лицьових поверхонь вікна і стіни в одній площині, а також застосуванню стрічки структурної гідроізоляції;

- досягнути однакових теплофізичних характеристик по всьому периметру стикового з'єднання завдяки його однотипності.

Також слід зазначити, що система Kömmerling Unity розроблена спеціально для застосування в будівлях з вентильованими фасадами і зі стінами з зовнішнім утепленням.

profine 2 c

Віконно-дверна система Kömmerling 76 Unity

Зовні система Kömmerling 76 Unity вражає елегантною алюмінієвою рамою, яка опціонально не має ні стиків, ні швів. Розміщена зсередини пластикова профільна система з центральним ущільненням є добре ізольованою теплою основою.

Завдяки цим рішенням дана система є унікальною в своєму класі.

Застосування системи KÖMMERLING 76 Unity дозволяє створювати вікна від підлоги до стелі, двері патіо, балконні двері, глухе скління та інші прогресивні дизайнерсько-архітектурні рішення.
KÖMMERLING 76 Unity вразить вас кубічним дизайном пропрацьованим до найдрібніших деталей, які ми враховуємо, наприклад, навіть в кутових дизайнерських скліннях.

Лицьова ширина профілів дуже мала і становить 100 міліметрів, що є найпростішим і сучасним варіантом, що вирішує завдання максимального доступу природного освітлення приміщення.

Дана система є рішенням вищого рівня в усіх відношеннях: від оптики і стабільності до відмінних ізоляційних властивостей багатокамерної конструкції з трьома контурами ущільнення, які дозволяють мінімізувати викиди CO2 в навколишнє середовище.

profine 3 c

Характеристики системи:

Базові компоненти – система 76MD
Висота рама/стулка: 130 мм
Товщина склопакета до 58 мм!
В стандартному виконанні – 48 мм
Оптимальне значення Uf = 1,0 W/(m2K)
Сумісність з системами 70 / 76 / 88
(армування, ущільнення, добірні профілі, з’єднувачі тощо)

Кооперація profine GmbH з G.S. Stemeseder GmbH

KÖMMERLING Unity – результат співпраці двох системних будинків profine і Stemeseder, які привнесли в цю розробку свої особливі ключові компетенції.

В результаті була створена гібридна пластико-алюмінієва віконно-дверна система, що відповідає самим передовим вимогам по герметизації компонентів, що контактують з основою. Ця кооперація також дозволила досягти найвищих результатів у створенні:

• системи захисту від сонця;
• системи захисту від комах;
• системи зовнішніх укосів з відливом;
• системи безбар'єрного порога;
• системи огорож для захисту від падіння.

profine 4 c

Вхідні двері Kömmerling 76 Unity з системою порога PremiPlan plus

За допомогою KÖMMERLING 76 Unity можна сконструювати балконні, терасові і вхідні двері. Це єдина елегантна система для всього будинку. Все ідеально погоджено і будівлі надається індивідуальний архітектурний характер. KÖMMERLING 76 Unity відповідає максимальним європейським вимогам до противовзлом у всіх дверних рішеннях.

В системі Кёммерлінг 76 Unity так само передбачена технологія безбар'єрного доступу PremiPlan Plus, що є важливим в умовах вступу в дію нових стандартів в Україні стосовно доступу в приміщення людей з обмеженими можливостями.

profine 5 c

Розсувна система Kömmerling PremiDoor 76 Unity

KÖMMERLING PremiDoor 76 Unity є інноваційною підйомно-зсувною дверною системою, яка, завдяки її кубічній конструкції, гармонійно вписується в загальну концепцію Unity. Великорозмірні елементи шириною до 6 метрів і висотою до 2,4 метра дозволяють відкрити з приміщень захоплюючий вид, залити їх світлом і включити зовнішнє середовище в вашу концепцію житла.

profine 6 c

Характеристики системи:

Максимальні розміри конструкції: 6,0 х 2,4 м
Висота стулки 100 мм
Товщина склопакета до 58 мм
Значення Uf = 1,5 W/(m²K) в стандартній комплектації
Клас зламостійкості до RC2
Дана публікація є другою в серії статей, присвячених унікальним особливостям системи Kömmerling Unity. Попереду вас чекає ще багато інноваційних рішень, застосованих в цій системі.

 

profine kontakty

Оконные Технологии® № 82 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: