Eurasia Window Fair 2021. Нові продукти від холдингу ADO Group та компанії Маядо

Цієї осені з 3 по 6 листопада 2021 року у Стамбулі (Туреччина) пройшла досить значна подія для світової віконної спільноти – Eurasia Window Fair 2021 – Міжнародна виставка вікон, дверей, скла та обладнання.

 

majado 44 cЦього року як ніколи виставку відвідало максимальна кількість професіоналів віконної справи, а з України відвідувачів було майже вдвічі більше ніж у 2020 році. Це і не дивно, тому що по показникам цьогорічна виставка побила майже всі свої рекорди по кількості відвідувачів та експонентів, а також по якості експозиції.

Компанія «Маядо», одна з найбільших дочірніх компаній холдингу ADO Group, мала можливість запросити на власний стенд своїх партнерів, а також всіх зацікавлених новими продуктами брендів Wintech, ACCADO, ADO Aluminium, ADO Kapi, ADO Film. Маємо також зазначити, що ADO Film був представлений власним окремим стендом.

majado 2 cКомерційний директор «Маядо» Альпаслан Ешільюрт провів нам детальну екскурсію по стендам компанії і презентував всі нові, а також оновлені продукти холдингу, велика частина яких реалізується також і на території України.

«Холдинг ADO Group, зокрема його підрозділ Adopen вже більше 10-ти років успішно реалізовує ПВХ композитні системи PENWOOD. Профіль виробля ється за особливою технологією з наповненням композитними волокнами деревини.

majado 3 cЗа розрахунками інженерів Adopen, профілі не вимагають застосування армованого профілю, підвищуючи тим самим теплоізоляційні характеристики.Коефіцієнт теплопередачі вікна становить 1,2 Вт/м2К.

На стенді ми презентуємо нове покоління PENWOOD монтажною шириною 80 мм, з 6 камерами та 3-ма контурами ущільнення. Максимально тепла система та абсолютно нові кольори, – розповідає пан Ешільюрт. Дана система також може бути реалізована і привезена в Україну.

majado 4Але потрібно розуміти той факт, що в світі досить стрімко подорожчав ПВХ, а особливо стрімко в Туреччині, тому відповідно і системи піднялись в ціні. Це саме відбувається і в Україні, можливо не такою значною мірою, але станом на листопад 2021 року ми маємо подорожчання ПВХ систем майже на 60%. І проблема в тому, що це можливо не фінальне подорожчання».

majado 5В Україні найближчим часом ми плануємо виробляти теплі системи WINTECH монтажною шириною 80 мм з використанням технології ко-екструзії.

Далі ми бачимо оновлену підйомно-розсувну систему Adopen 880 серія HS. Профіль типу Hebeschiebe, має 5 камер та ширину 80 мм. Завдяки такому типу конструкції, що дозволяє використовувати опорні пластини з високим рівнем моменту інерції є можливість закривати віконні отвори значно більших розмірів.

majado 55 cЦе досить популярна котеджна система як в теплих країнах світу, куди Adopen відвантажує ії у великій кількості, так і у нас в Україні. Наразі ми можемо привести таку систему під замовлення для наших партнерів, але поки що це не наша складська програма.

majado 6 cПерейдемо до напрямку ALU. Ми диверсифікували свій віконний бізнес на декілька напрямів, і один з них є напрямок розвитку власних ALU систем ADO Aluminium. Сьогодні ми активно завозимо і пропонуємо стійково-ригельний фасад, а також віконно-дверну групу. Наразі ми маємо попереднє замовлення на нову 70-ту систему віконно-дверної групи.

Поки маємо у своєму портфелі систему 69 мм, але в Україні більш популярна вважається система 70+ мм. Ми активно працюємо над тим, щоб задовольнити потреби українського ринку саме у 70-х системах. Також ми маємо холодні розсувні ALU системи з монтажною шириною 55, 61 та 69 мм.

Ще одним важливим напрямком у діяльності компанії «Маядо» в Україні є плівки для ламінації ПВХ систем ADO Film. У 2019 році ми офіційно відкрили та показали нашим українським партнерам абсолютно новий сучасний завод по виробництву ламінаційних плівок ADO Film.

majado 7 cЦе унікальне виробництво, яких у Європі лише 3, і одне з них належить холдингу ADO. Особливість його полягає в тому, що ADO Film має спеціальну технологію High Gloss для нанесення фінальної глянцевої поверхні/шару (300 мікрон), на вінілову поверхню (плівку), яка зараз у тренді та активно використовується у всіх дизайнерських рішеннях.

На окремому стенді ADO Film ми представили безліч нових кольорів. Важливим досягненням для компанії та наших партнерів є той факт, що у 2021 році ми отримали на наші плівки сертифікат RAL.

Ми запрошуємо наших постійних партнерів, а також нові компанії до співпраці у будь-яких напрямках діяльності холдингу ADO та компанії «Маядо» на території України.

Маючи власне велике виробництво, логістичний склад та місткий портфель продуктів ми готові комплексно співпрацювати з компаніями по різним напрямках, як у сфері віконного та фасадного виробництва, так і у дверній сфері та підлогових покриттів.

majado kontakty

 

Оконные Технологии® № 83 (2021)

 

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: