Фурнітура Vorne для алюмінієвих систем. Легкість, естетичність і довговічність

Легкість, естетичність і довговічність сьогодні розглядаються як одні з основних складових успіху вікон і дверей з алюмінію. У найскладніших архітектурних проєктах застосовуються саме вікна і двері з алюмінію, що мають тривалий термін використання, який набагато вище ніж у дерев'яних та пластикових вікон.

vorne 1 c

Крім того, пожежна безпека і стійкість до перепадів температур дозволяє використовувати віконні конструкції з алюмінію в будь-яких місцевостях.

Однак така перевага як довговічність, цілком заслуга фурнітури. Адже саме фурнітура забезпечує тривалий термін служби з багатотисячним циклом відкривання/закривання.

Компанія Vorne зі світовим рівнем виробництва і передовими технологіями, пропонує інноваційні рішення для алюмінієвих вікон і дверей. Продукція Vorne довговічна і витривала в складних сезонних умовах. Простота встановлення і зручність для користувача з можливістю сумісності з усіма типами профільних систем.

Особливості поворотно-відкидного механізму для алюмінієвих систем (система європаза)

Простота налаштування притиску по периметру стулки за допомогою регульованих відповідних планок. Підходить для паза фурнітури рами 14/18 і стулки 15/20 мм.
Легке регулювання за допомогою петель індивідуального дизайну.

vorne 2 cПростота складання з готовими, налаштованими деталями. Може застосовуватися на стулках шириною 420 – 1700 мм, висотою стулки 500 - 2600 мм по фальцу. Простий монтаж.

Поворотно-відкидна система для алюмінію забезпечує простоту встановлення завдяки зйомному штифтовому механізму. Легко демонтуються і встановлюються верхня і нижня петльові групи.

Блокіратор-мікроліфт вже інтегрований в поворотно-відкидну систему Vorne, тому його можна монтувати за короткий час без використання додаткових інструментів. В результаті знижуються витрати, так як потрібно менше складських запасів.

В поворотній системі для алюмінію фальш-ножиці встановлюються на поворотну систему з нержавіючої сталі (AISI 304). Можливість регулювання притиску стулки 0,8 мм і горизонтального регулювання стулки 2 мм, 4 мм.

vorne 3 cДвостулкова поворотно-відкидна система для алюмінію забезпечує максимальне відкриття і просторий огляд. Система, яка складається з 2-х стулок, може бути виконана як поворотною, так і поворотно-відкидною і сумісна з різними профілями.

Редуктор віконної ручки дозволяє використовувати віконну ручку для систем з ПВХ, замість ручки, яку використовують в алюмінієвих системах.

Система зовнішнього відкривання

Фрикційні ножиці – це міцні приховані петлі з великою вантажопідйомністю, що забезпечують відкриття вікон назовні. Стандартні фрикційні ножиці, які можна відкривати і закривати 30 тисяч раз.

Компоненти системи зовнішнього відкривання

Здатність витримувати стулки вагою до 130 кг в алюмінієвих системах підходить для стулок заввишки 2000 мм і шириною 2000 мм.

Vorne має різні типи фрикційних ножиць і є рішенням для вікон з різними розмірами і ваговими навантаженнями виходячи з потреб віконного ринку.

Фрикційні ножиці мають великий діапазон регулювання. Це дозволяє фіксувати вікно в бажаних налаштуваннях. Ергономічна віконна ручка, розроблена відповідно до віконних систем, які відкриваються назовні і працюють разом з фрикційними ножицями.

Ручки і петлі для алюмінієвих систем Vorne є в білому (RAL 9016), чорному (RAL 9005) і срібному (RAL 9006) варіантах. Однак, за запитом, ручки і петлі можуть бути виготовлені в будь-якому кольорі RAL.

Vorne піклується про своїх клієнтів і стежить за галузевими інноваціями.

Ми завжди ставимо перед собою нові цілі!

vorne kontakty

Оконные Технологии® № 81 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: