ІННОВАЦІЙНІ РЕШЕНІЯ – ТРАДИЦІЙНИЙ ДИЗАЙН

Одна з основних причин популярності дерев'яних окон, полягає в тому, що саме дерев'яні моделі в інтер'єрі здатні змінити образ приміщення та створити неповторний дизайн та затишну атмосферу. Дерев'яні вікна мають переваги не лише за природним зовнішнім виглядом, але і за експлуатаційними параметрами.

innovacij 1 cМаючи здатність поглинати вологу, дерево виконує функцію регулювання вологості в приміщенні. Енергозбереження в таких вікнах виконується завдяки повітряним живим фільтрам дерева.

Сучасні дерев'яні конструкції більш міцні та надійні. Вони можуть прослужити кілька десятків років не втрачаючи своєї привабливості та експлуатаційних властивостей.

Однак окна, виготовлені з дерева, відрізняються від пластикових аналогів більшою вагою. Тому фурнітура для дерев'яних конструкцій повинна бути більш міцною та зносостійкою.

Фурнітура Vorne для дерев'яних конструкцій використовується в діапазоні 280-1600 мм по ширині та 380-2400 мм по висоті.

• Максимальна допустима вага створки 130 кг.
• Завдяки широкій опорі петель вага стулки ідеально сбалансована.
• Універсальність петлі дозволяє виготовляти конструкції лівого та правого відкриття з мінімальною кількістю елементів.
• При високій циркуляції повітря в приміщенні фурнітура VORNE запобігає довільному закриттю і пошкодженню стулки.
• Вся лінійка системи підходить під різні дерев'яні профільні системи, які використовуються в різних країнах.
• Фурнітура VORNE застосовується в системах з фальцлюфтом 12 мм, шириною наплава 18-20 мм і фурнітурною оссю 9 і 13 мм.
• Vorne виробляє відповідні планки під рами Euroflat і Eurogroove (7-8-4).
• Протизламні відповідні планки теж можуть бути застосовані в дерев’яній системі Vorne.

innovacij 2 cЕЛЕГАНТНІСТЬ ПРИХОВАНА В ДЕТАЛЯХ
Система прихованих петель VORNE

Система прихованих петель від Vorne – це ідеальне рішення для поціновувачам стильного дизайну, високої якості і функціональності.

Система прихованих петель від Vorne забезпечує:

• Естетичність
• Безпека
• Міцність та ергономічність
• Проста установка
• Захисне покриття

innovacij 3 cЕСТЕТИЧНІСТЬ

Всі компоненти системи знаходяться всередині рами і стулки. Крім віконної ручки ніякі елементи вікна не видно і завдяки цьому, вікно виглядає більш лаконічно і гармонійно.

БЕЗПЕКА

Система прихованих петель VORNE забезпечує повну ізоляцію від вітру, дощу і пилу. При інтенсивній циркуляції повітря, система безпеки запобігає збою і пошкодженню стулки в відкидному положенні. Обмежувач повороту на 90 градусів захищає від раптового закриття, а блокіратор-мікроліфт запобігає відкидання стулки поворотно-відкидного вікна з роспашні положення.

innovacij 4 cПетлі, приховані в профілі, забезпечують додатковий захист від злому. Захисні цапфи, які розташовані на верхній частині рами і регулювання притиску стулки до рами, яка знаходиться в верхніх ножицях ідеально підходить для захисту житлових приміщень. Захисні грибоподібні цапфи системи Vorne забезпечують безпеку на високому рівні, так як механізм має кращу стійкість до механічних впливів.

МІЦНІСТЬ І ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Кут відкриття до 100 градусів забезпечує широкий кут огляду. Вантажопідйомність до 100 кг. Система прихованих петель VORNE може застосовуватися до профілів як з ПВХ так і з дерева і алюмінію (16 мм).

Діапазон застосування:

Ширина: 375-1350 мм
Висота: 380-2400 мм
Максимальна вага стулки: 130 кг з комбінаціями петель
Для використання з 9 і 13 системами
Висота наплаву 18 і 20 мм

ПРОСТЕ ВСТАНОВЛЕННЯ

Прихована петлева система Vorne використовується з меншою кількістю компонентів, відповідно установка відбувається легше і швидше. Приховані петлі дозволяють без проблем монтувати стулку одній людині. Можливість регулювання всіх частин одним ключем. Немає необхідності в свердлінні на видимих поверхнях вікна.

ЗАХИСНЕ ПОКРИТТЯ

Група петель знаходиться в профільних каналах там, де вони не пошкоджуються. Корозійно стійкі приховані петлі Vorne забезпечують довговічність зі спеціальним покриттям, виконаним з використанням нанотехнологій.

Система прихованих петель VORNE дозволяє здійснити будь-які творчі фантазії і найсміливіші дизайнерські рішення VORNE – ми працюємо для того, щоб будинок, який ви нам довірили був найкращим!

vorne

Оконные Технологии® № 82 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: