Більше свободи та простору з VORNE

Компанія Vorne, одна з лідерів виробництва фурнітури для вікон, дверей та фасадів будь-якого типу і складності крокує відповідно до сучасних тенденцій та трендів в архітектурі.

 

vorne 1Наразі це було підтверджено великою кількістю новинок на стенді компанії у Стамбулі на Eurasia Window Fair 2021. Зараз компанія сконцентрувала свою увагу на просуванні нових паралельно-зсувних систем.

vorne 2Паралельно-зсувна система Vorne вже заслужила репутацію надійної, економної та зручної в експлуатації. Розроблена для використання в обмеженому просторі, паралельно-зсувна система завдяки компактному відкриванню дає необмежені можливості скління отвору по ширині в залежності від бажаної кількості стулок.

Для одностулкової конструкції – максимальна ширина до 3,5 метрів та встановлення на стулки вагою до 130 кг. Найближчим часом Vorne вводить в експлуатацію механізм для більш важких стулок вагою до 160 кг. Зручний для використання як для лівого, так і для правого відкривання та встановлення на двостулкових конструкціях.

vorne 4Повна герметичність паралельно-зсувної системи Vorne виключає продування та промерзання конструкції. Завдяки міцності використовуваного матеріалу їх можна монтувати не тільки в житлових кімнатах, а й у саунах, критих басейнах та інших приміщеннях з високим рівнем вологості та агресивним середовищем.

Паралельно-зсувні двері з алюмінію також є пожежобезпечними і забезпечують відмінну шумоізоляцію. Завдяки високій якості вони набули популярності не тільки у власників житлових приміщень, але і як засіб забезпечення комфорту для співробітників бізнес-центрів та офісів.

Проста у використанні система дозволяє відкривати стулки з мінімальними зусиллями. Завдяки широкому асортименту аксесуарів та замкових систем, продукт пропонує широкий спектр застосувань.

vorne 3Паралельно-зсувна фурнітура VORNE – це чудові експлуатаційні показники та чудове рішення для тих, хто цінує комфорт, надійність та оригінальність.

Із 3 по 6 листопада 2021 року у Стамбулі відбулася щорічна міжнародна виставка EURASIA WINDOW FAIR 2021.

Стенд VORNE, як завжди, був на висоті. Компанія представила традиційні системи та інноваційні продукти.
Ми дякуємо нашим шановним клієнтам, дистриб’юторам та гостям за теплі плідні зустрічі з нашою командою!
Звертайтесь до представництва VORNE в Україні щоб дізнатись більше про нові продукти від всесвітньо відомого бренда VORNE.

vorne kontakty

Оконные Технологии® № 83 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: