Раціональна автоматизація віконного виробництва з Wise Service

Пандемія принесла цілу низку викликів для віконного бізнесу. Результатом нестабільності економіки стало підвищення цін на сировину, проблеми з поставками, зростання фіскального навантаження при одночасному падінні купівельної спроможності.

 

wise service 1 cТому сьогодні ще більш гостро постало питання зниження собівартості продукції. Український виробник устаткування Wise Service впевнений, що автоматизація виробничих процесів може стати тією життєво важливою вакциною для віконного бізнесу від пандемії і не тільки.

Завдяки інноваційним розробкам компанії в сфері обробки матеріалів реально істотно скоротити витрати не на шкоду якості за рахунок підвищення продуктивності кожної одиниці обладнання.

wise service 2 cЗі свого боку Wise Service націлена стати відповіддю на сьогоднішні і майбутні інвестиційні потреби і противагою від проблем, з якими стикаються підприємці віконної індустрії. В епоху динамічного розвитку будівельної галузі та експансії українських виробників на зарубіжні ринки, а також кадрових проблем компанія пропонує індивідуальні та комплексні рішення, які повинні відповідати очікуванням як невеликих, так і великих підприємств. Її оферта адресована всім, хто розуміє мінливу реальність і важливість оптимізації та автоматизації всіх процесів на підприємстві.

wise service 3 c«Завдяки швидкості, гнучкості організації та індивідуальних рішень ми підтримуємо наших клієнтів на їх шляху до успіху. Прислухаємося до потреб і планів, консультуємо, проєктуємо і комплексно впроваджуємо виробничі процеси з різним ступенем автоматизації для будь-якого рівня продуктивності.

Ми пропонуємо не тільки верстати, а й програмні рішення для післяпродажного обслуговування. Оснащуємо фабрики від індивідуально підібраного обладнання до повністю автоматизованої виробничої системи. Завжди готові разом зі своїми справжніми і майбутніми партнерами приймати виклики і вирішувати їх з урахуванням реалій ринку », - стверджує глава компанії Євген Геращенко.

Послуги Wise Service

Wise Service орієнтована в основному на ринок ПВХ-конструкцій і в цій галузі пропонує інноваційні рішення з різними рівнями автоматизації. Починаючи від простих систем і пристроїв, що спрощують завдання співробітників і операторів, і закінчуючи сучасними автоматами, які виконують роботу швидше, точніше і дешевше. Це стає можливим завдяки сучасній автоматизації та інноваційній оптимізації. Сфера діяльності компанії включає підтримку віконного виробництва в широкому сенсі слова, а саме:

wise service 4 cМодернізація існуючого парку обладнання. Вже 15 років компанія займається модернізацією обладнання для віконного бізнесу і його адаптацією під виробничі потреби. Експерти проводять аудит підприємства і прозорим способом пропонують найкращі варіанти підвищення його прибутковості.

Для розуміння, наскільки доцільна модернізація, клієнт отримує повну викладку економічних розрахунків. В комплекс робіт входить модернізація верстатів за допомогою розроблених Wise Service механізмів і електроніки.

wise service 5 cКомпанія модернізує обладнання наступних брендів: ALUMA, Artikon, Elumatec, Fimtec, Graule, KABAN, KMV, Murat, Ozcelik, Pertici, RAPID, ROTOX, URBAN, WEGOMA, Yilmaz. У сукупності це дозволяє домогтися зниження тимчасових витрат на виробництво одиниці продукції, розширити можливості існуючого обладнання та асортимент, не вкладаючи ресурси на перенавчання обслуговуючого персоналу. Можливість зниження собівартості готових виробів без шкоди для якості підвищує конкурентну здатність віконної компанії і, як наслідок, збільшує приплив клієнтів.

Інжиніринг віконного виробництва. Компанія надає клієнтам комплексні послуги від планування і проєктування всієї виробничої системи або її частин (з урахуванням парку машин, що є у клієнта) під спектр заданих характеристик, до завершення впровадження, навчання персоналу, а також забезпечення післяпродажного технічного обслуговування.

wise service 6 cКлієнти не просто хочуть купувати чергову інноваційну машину, їм потрібна всебічна підтримка для оптимізації виробничих процесів. Для них важливо мати справу з фахівцем, здатним оцінити, порадити і запропонувати такі рішення, як оптимальне використання простору і адаптація пристроїв для підвищення ефективності і прибутковості.

Консалтинг віконного бізнесу. Спеціальна послуга «Оптимізаційний консалтинг» дозволяє створити комунікаційну та операційну модель бізнесу, яка точно підлаштована під існуючі умови підприємства і максимально повністю позбавлена втрат в ефективності.

Запропонована модель спрямована на чіткість і точність в здійсненні регламенту дій щодо кожного співробітника в такому ключі, щоб його діяльність абсолютно чітко узгоджувалася з іншими ланками в організації і повністю відповідала вимогам підприємства з випуску СПК.

wise service 7 cwise service 8 cПереваги Wise Service

Широкий спектр продукції. Пропонований асортимент дозволяє закрити більшість вузьких місць на виробництві вікон. Серед інших рішень є:

• Автоматичне обладнання для різання лінійного матеріалу: пильний центр ПВХ профілів, вимірювальний рольганг, вимірювальний упор.
• Автоматична двоголова гільйотина для рубки фурнітури.
• Автоматичний позиціонер для установки відповідних планок.
• Автоматичне обладнання для свердління отворів під петлі для вхідної групи.
• Автоматичний шуруповерт з можливістю роботи з будь-якими профільними системами.
• Центр фрезерування отворів під ручку й замок.
• Автоматичний центр розкрою підвіконня.
• Стенд порізки сендвіч панелей.
• Станція свердління отворів під імпост в рамі (одна чи двоголова)
• Устаткування для свердління під імпост до зварювання + зворотки.

Конкурентоспроможна ціна і економія матеріалів. Вартість обладнання в середньому в 2-4 рази нижче в порівнянні з німецькими і турецькими аналогами. У процесі роботи клієнт також отримує фінансові вигоди за рахунок скорочення відходів і браку.

Наприклад, автоматичний рольганг з електронною індикацією положення упору і автоматична одноголова гільйотина для рубки фурнітури дозволяють знизити відходи до 0,5-2%, а економія на матеріалах за рахунок імпорту даних в програму може досягати до 10 000 доларів США в рік.

Висока продуктивність і зниження браку. Залежно від моделі за рахунок оптимізації ручної праці зростання продуктивності обладнання може варіюватися від 2 до 6 разів. За рахунок внесення даних в програму і автоматичної корекції розмірів брак може бути зменшений до 30 відсотків.

Досвідчена креативна команда. Кращі ідеї можуть бути реалізовані тільки в тому випадку, якщо ви створите компетентну і мотивовану команду з досвідом. І через 15 років ми можемо з гордістю сказати: ми створили команду захоплених людей, які твердо прихильні поставленим перед ними завданням.

Ідеї компанії народжувалися поступово, але послідовно, при одночасному зміцненні знань і постійній співпраці людей, які в даний час складають команду під назвою Wise Service. Нашим спільним знаменником завжди було бажання поліпшити галузь, створити щось інноваційне і створити бренд, тісно пов'язаний з якістю.

Об'єднавши зусилля, ми будуємо бізнес, що забезпечує комплексну технічну і предметну підтримку компаніям, які хочуть рухатися в напрямку розвитку, тобто автоматизації та оптимізації, відповідно до ідеологією індустрії 4.0.

Унікальні рішення. У постійному портфоліо багато нестандартного обладнання, яке представлене тільки Wise Service. Розробки не поступаються за якістю світовим гігантам, а іноді навіть перевершують їх.

Компанія встановлює високі вимоги до якості вже на етапі проєктування, вибору комплектуючих, а потім збірки, консультацій і продажів. Саме тому обладнання ще досить молодого українського бренду використовують за межами країни, в тому числі в Росії, Казахстані, Білорусі, Канаді та США.

Власні розробки. На рахунку компанії ціла лінійка власних розробок, включаючи автоматичний вимірювальний рольганг, автоматичну одноголового гільйотину для рубки фурнітури, двоголовий шуруповерт для пригвинтування сталевого армування, обладнання для свердління отворів під 3D петлі, фрезерний верстат для отворів під замок разом з металом та інші. Щороку на ринок виходять нові проєкти, а продукція постійно розвивається і вдосконалюється.

Програмне забезпечення. Wise Service робить особливий акцент на можливостях програмного забезпечення, вносячи власний підхід у всі пропоновані рішення, дозволяючи відкривати нові можливості, здавалося б, досконально вивчених інструментів.

Результатом цих зусиль стає доведене на практиці підвищення ефективності віконного виробництва. Зокрема, клієнти можуть економити десятки тисяч доларів США щорічно завдяки впровадженню програмних продуктів AltaWin.

Хороша репутація серед клієнтів. Правда полягає в тому, що всі виробники вікон на ринку більш-менш знайомі один з одним, і, незважаючи на конкуренцію, діляться думками з багатьох питань. Тому вони мають інформацію, яке обладнання є у того чи іншого виробника, чи задоволений він їм, як воно працює і як виглядає післяпродажне обслуговування.

Компанія Wise Service з повною відповідальністю усвідомлює, що для сучасного виробника при виборі постачальника обладнання важливі не тільки ціна і принцип роботи, але і сервіс на найвищому рівні. На сьогоднішній день в цьому змогли переконатися більше 300 компаній, в тому числі Altec, Axor, OpenTeck, VS Group, Стеко, Екіпаж, Основа, Viknar'off, Рікдом, GoodWin, Вікра, Шана-М, ДомКом, Vikonda, Веснянка та інші.

Миттєве реагування з усіх питань. Wise Service відрізняється сучасним підходом до клієнта, заснованим на професійних консультаціях і веденням процесу продажів на основі партнерської моделі. Нашим клієнтам ми надаємо безкоштовні консультації, забезпечуємо 24/7 техпідтримку, даємо гарантії на впроваджуване обладнання та оперативно реагуємо на ці запитання. Фахівці з сервісного обслуговування беруть активну участь в процесі проєктування і виготовлення кожного верстата, тому при необхідності вони можуть розібрати і зібрати кожну модель.

Гарантована наявність запчастин і швидка доставка. Особливо під час обмежень через пандемію багато виробників відчули на собі, наскільки важлива своєчасна доставка запчастин. Невизначеність, ймовірно, найгірше, що може статися з бізнесом у високий сезон.

Ми гарантуємо наявність запасних частин на складах України. Поставка комплектуючих і запчастин, в тому числі і по території СНД, здійснюється в максимально короткі терміни службами доставки «Нова пошта», DHL або «Ділові лінії».

Перевірені постачальники. Зазвичай це дистриб'ютори елементів лінійної техніки, елементів трансмісії приводу, підшипників, шківів і ременів, а також всієї галузі техніки автоматизації і управління.

Робота з багатьма компаніями на постійній основі, включаючи КАМОЦЦІ, Hiwin, Schneider Electric, Mitsubishi, hertzmotor та інші, дозволила Wise Service зміцнити репутацію надійного ділового партнера, отримати доступ до інновацій, бази знань і безлічі безцінних тренінгів.

Йдемо в ногу з трендами світового ринку. Зараз дуже інтенсивно розвивається ринок алюмінієвих СПК як у всьому світі, так і в Україні, і компанія вже зробила важливі кроки в цьому напрямку. В даний час в завершальній стадії знаходиться розробка ЧПУ обладнання для обробки алюмінієвих профілів, націлена зробити цей процес максимально ефективним і економічно вигідним для підприємства.

12 причин модернізувати або оновити машинний парк віконної компанії

1. Компанія не встигає виконувати замовлення.
2. Одиниця продукції виходить занадто дорогою.
3. Якість виготовлених виробів незадовільна.
4. Нестача кваліфікованих робітників.
5. Можливість виготовлення вікон в різних системах, скорочуючи час переналагодження верстата.
6. Краще використання сировини, мінімізація відходів.
7. Виконання вимог постачальників профілів і фурнітури.
8. Поліпшення організації праці.
9. Поліпшення умов роботи обслуговуючого персоналу з точки зору здоров'я і безпеки, а також захисту навколишнього середовища.
10. Краще використання інформаційних технологій.
11. Більш комфортна робота робочих, технічного персоналу, топ менеджменту.
12. Поліпшення зовнішнього іміджу компанії.

В якості раціоналізації виробництва зовсім не обов'язково здійснювати серйозні фінансові вливання. Заповітної мети можна досягти і іншими методами, змінивши лише підходи в організації виробництва. І все це просто реалізувати з Wise Service.

wise service 9 cWise Service – експерт по автоматизації віконного виробництва з великою місією

За словами власника компанії, глобальна мета Wise Service полягає в абсолютній автоматизації віконного виробництва. За рахунок максимального виключення впливу людського фактору на виробничий процес знижуються ризики і кількість браку. Сьогодні у компанії є всі передумови для організації виробництва з максимальним ступенем автоматизації, можливої в галузі.

Ми хочемо кожному виробнику вікон показати українську технічну ідею. Прагнемо постійно підвищувати рівень сервісу, що надається, розширювати оферту послуг та обладнання, поглиблювати співпрацю з виробниками вікон і дверей, фурнітури та профілів в області вирішення технологічних задач. На перше місце ми ставимо наш досвід і комплексну пропозицію. Саме ці фактори мають вирішальне значення для переконання потенційного клієнта співпрацювати з нами.

«Ми націлені стати компанією, яка буде розташована на найвищому рівні технологічного прогресу і пропонувати кращі рішення для вимогливих і свідомих клієнтів. У зв'язку з вищесказаним, неприваблива ціна, безумовно, буде вирішальним фактором, що впливає на початок співпраці з нами, а відчутна вигода, яку клієнт відчує в довгостроковій перспективі, інвестуючи в наші рішення. Ми пропонуємо скоріше не конкретний продукт, а бачення розвитку потенціалу наших клієнтів з його допомогою», - резюмував Євген Геращенко.

wise service kontakty

 

Оконные Технологии® № 81 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: