Про що говорять клієнти?

Ми продовжуємо тему оптимізації віконного виробництва. В цьому напрямку варіантів досить багато, але найпоширеніший – це зменшення впливу людського фактору шляхом автоматизації виробничих процесів. При цьому підвищення швидкості якості кінцевого продукту. Чи можливо таке раціональне поєднання? Думаємо так. Як саме, йтиметься в цьому матеріалі.

optimizacija 1 cУкраїнська компанія Wise Service вже більше 12 років присутня на віконному ринку не тільки України, але і в країнах СНД, і успішно реалізує рішення по оптимізації віконного виробництва. Іншими словами, спрощує «побутові» виробничі будні нашим віконним компаніям.

Ми неодноразово писали про технічні можливості і рішеннях обладнання Wise Service, але прискіпливий клієнт може сказати «Рекламувати себе завдання нескладне, це ж маркетинг». І десь вони будуть праві, хоч і реклама рекламі різниця. Це і наштовхнуло нас на ідею даного матеріалу.

Ми вирішили провести незалежне опитування компаній, які вже є клієнтами Wise Service, і отримати зворотній зв'язок з приводу придбаного раніше обладнання компанії. І вирішили, якщо зберемо матеріал, напишемо і поділимося з нашими читачами, так як аналіз такої інформації також є специфікою нашого видання.

Ми зібрали кілька бестселерів у Wise Service – це верстати, які стоять на багатьох віконних заводах України, і підібрали потужних респондентів, які є технічними директорами найбільших віконних виробництв. Поспілкувалися, поставили кілька запитань і дізналися у кожного думку про компанію Wise Service і про її обладнанні, так званий “feedback”.

steko

Олекcандр Куриленко
технічний директор

Яке обладнання було куплено?

Автоматичні позиціонери
Стіл свердління під імпост двоголовий
Стенд порізки сендвіч-панелей
• Модернізація двоголової пили

З компанією Wise Service працюємо вже не перший рік. На сьогодні можу сказати тільки позитивні відгуки щодо роботи хлопців і їх компетенції. Якщо говорити більш конкретно, то це наступні моменти. Перше – це ціна обладнання. У порівнянні з аналогами європейських виробників вартість обладнання Wise Service приблизно в два рази дешевше, ніж аналогічне європейське.

І при цьому я не можу сказати, що воно принципово відрізняється за якістю. Позиціонери працюють безвідмовно, у нас з ними фактично не було зупинок, це враховуйте обсяги і кількість вироблених вікон компанією STEKO.

Далі величезним плюсом є швидкість реагування хлопців на наші запити, як по сервісу, так і по дрібним питаням виробничого характеру. В такому випадку це або швидка і кваліфікована консультація по телефону, або приїзд фахівця буквально на наступний день після нашої заявки. При наших величезних виробничих оборотах один день простою – це дуже критично, і важливо щоб всі питання з обладнанням вирішувалися максимально оперативно.

І тут потрібно віддати належне Wise Service, в цьому плані робота налагоджена дуже професійно. Що стосується стендів з різання сендвіч-панелей, то якщо я не помиляюся, саме Wise Service це перша в Україні компанія, яка запропонувала ринку обладнання такого типу. Верстати виконані технічно на високому рівні, і ніяких питань у нас по ним не було. Одного разу виникли невеликі проблеми в налаштуваннях, зателефонував фахівець компанії і протягом 20 хвилин в телефонному режимі ми все владнали.

І ще важливий момент. Коли ми купили перший стенд, ми попросили компанію зробити ряд доопрацювань, для більш оптимальної роботи верстату. Хлопці відреагували швидко, допрацювали вузли, додали опції і наступні стенди йшли вже більш вдосконалені. Сьогодні у нас вже три таких стенди. Це ті моменти, які практично неможливо реалізувати, купуючи верстати у європейських компаній, це суто індивідуальний підхід до клієнта, і для нас це важливо. Плануємо й надалі активно розвивати наше виробництво і продовжувати роботу з компанією Wise Service.

ekipajОлександр Пищала
технічний директор

Яке обладнання було куплено?

Автоматичний позиціонер
Центр фрезерування отворів під замок
Центр свердління отворів під дверні петлі
Автоматичний двоголовий шуруповерт
Автоматичний центр порізки імпостів
Автоматична гільйотина для рубки фурнітури
Автоматичний позиціонер для установки відповідних планок

Перш за все можу сказати, що кількість присутнього в нас обладнання, яке ви перерахували вище, можете помножити на три, а то й на п'ять (у деяких випадках). Дійсно верстатів Wise Service на виробничих майданчиках компанії «ЕКІПАЖ» досить багато, і повірте мені, якби ми сумнівалися в їхній якості, то у нас би не було їх в такій кількості.

 Тепер якщо говорити по суті, до плюсів роботи цієї компанії можу віднести наступне. Перш за все це відмінна якість та збірка устаткування, все зроблено добротно, надійно, технологічно. Далі, це дуже швидка реакція представників компанії на наші запити як крупного виробника вікон. Ви не знайдете жодного європейського виробника з такою швидкістю сервісу та технічного консалтингу.

Якщо у вас полетів «німець» – будьте готові чекати, і чекати досить довго, а потім платити, і платити немало. Тут же все відбувається максимально швидко і без зайвих витрат, все по суті. Третє, можливо прозвучить не надто скромно, але компанія «ЕКІПАЖ» і я особисто брали участь у багатьох напрацюваннях і розробках обладнання Wise Service (наприклад: Центр фрезерування отворів під замок і петлі, а також Автоматичний центр порізки імпостів), і можу сказати, що всі наші починання були досить успішними, і сьогодні вони стоять в наших виробничих цехах і продаються по всій Україні, а також за її межами.

Також дуже важливим є те, що компанія досить гнучка, і йде на зустріч в розробці програмного забезпечення, в інтеграції своїх програм в наше існуюче програмне забезпечення (а це дуже важливо саме для нашої компанії), також саме ПО працює стабільно і постійно оновлюється і наповнюється. Тепер про ціну, якість і швидкість.

Так, можливо верстати Wise Service трохи поступаються за швидкістю іменитим німцям, але повірте моєму виробничому досвіду, швидкість реагування на технічні питання, сервіс і оперативна заміна деталей – перекриває будь-який, іноді навіть місячний простій і очікування ремонту або заміни деталей верстата світового бренду.

Плюс ми підтримуємо вітчизняного виробника, вони знаходяться недалеко від нас, і таке географічне сусідство дуже зручне. Так, в 2020 році у хлопців були незначні проблеми з термінами постачання обладнання, можливо через популярність деяких позицій, можливо через пандемію, і деякі верстати доводилося чекати досить довго.

Але в 2021 році, на останнє наше замовлення компанія відреагувала миттєво і поставила обладнання протягом 2-х тижнів. Це теж величезний плюс. І на закінчення хочу сказати, що завдяки обладнанню Wise Service для виробництва дверей компанія «ЕКПІАЖ» змогла реалізувати проєкт виготовлення дверей на стандартній лінії.


optimizacija 5 cАвтоматичний вимірювальний упор

Автоматичний вимірювальний упор призначений для автоматичної установки довжини і надпила матеріалу на обраному типі профілю. Верстат оснащений датчиками для автоматичного переходу на наступний розмір, що в рази збільшує продуктивність оператора та істотно знижує кількість браку готової продукції у порівнянні з ручними механізмами. Упор приводиться в дію шляхом інноваційного програмного забезпечення, а пам`ять системи здатна запам’ятовувати необмежену кількість розмірів заготівок.

Технічні характеристики:

Швидкість: до 700 мм/с
Точність позиціонування: 0,1-0,2 мм
Довжина поверхні: від 3000 мм і вище
Ширина робочої поверхні: 200 мм
Регульована висота: 900 – 1000 мм
Напрямок упора: лівий або правий
Маса: 70 кг
Напруга: 220В/800Вт

optimizacija 4 c

Автоматичний подаючий рольганг

Пильний центр здійснює розпилювання ПВХ профілів у простому для управління автоматичному режимі.
Подача профілю виконується за допомогою затиску з ЧПК управлінням. Привод здійснюється серводвигуном. Лінійне робоче переміщення затиску відбувається через зубчасту рейку і шестерню, що дозволяє досягти максимальної точності розмірів. Устаткування комплектується автоматичним скидувачем готових заготовок.

Технічні характеристики:

Робочий хід: 7500 мм
Швидкість переміщення: 1200 мм/сек
Похибка установки розміру: 0,1 мм
Продуктивність: 2200 заготовок/зміну
Габарити (ВхДхГ): 900х11000х550 мм
Маса: 450 кг
Тиск: 6 атм
Напруга: 380 В/2200 Вт

optimizacija 2 c

Автоматичний стенд порізки сендвіч-панелей

Автоматичний стенд порізки сендвіч-панелей має програмне управління, що дозволяє безпомилково отримати необхідну кількість елементів заданих розмірів в максимально швидкі терміни. Стенд робить процес порізу автоматизованим: карти розкрою, установку і фіксацію сендвіча на стенді, запуск процедури розкрою натисканням на педаль. Це дає можливість обробляти різні заготовки, отримати чистий і рівний край зрізу, мінімізувати кількість відходів.

Технічні характеристики:

Тиск: 6 атм
Точність позиціонування: 0,1 мм
Напруга: 380/ 2 кВт
Розміри: 5500 Х 2200 Х 700 мм
Маса: 500 кг
Продуктивність: 270 листів/зміна

optimizacija 3 c

Автоматичний двоголовий шуруповерт

Автоматизований верстат для пригвинчування сталевого армування у ПВХ профілях з комп'ютерним управлінням ЧПК. Устаткування здатне функціонувати в двох робочих режимах в залежності від положення перемикача. Вгвинчування згідно з даними. Ідентифікація відбувається шляхом сканування штрих-коду. Закручування з власним програмним забезпеченням. Відстань між саморізами вибирається на власний розсуд. Автоматичне впізнання розташування отвору під ручку. При режимі «ламінація» саморізи вгвинчуються з меншим кроком.

Технічні характеристики:

Кількість шуруповертів: 2 шт.
Швидкість переміщення: 800 мм/сек
Похибка установки саморіза: 3 мм
Продуктивність: 2500 заготовок/зміну
Габарити (ВхШхГ): 1700х5500х800 мм
Маса: 190 кг

wise service

Оконные Технологии® № 82 (2021)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: