Новий продукт від ЕТЕМ: E68VV– вентиляційна стулка

Трендом останніх років в склінні є великі розміри склопакетів – чим більше тим краще. Архітектори хочуть бачити максимум прозорої частини, і зовсім не бажають бачити рамні елементи.

 

 

Але ж потреба в природній вентиляції залишається. Яким чином забезпечити доступ свіжого повітря у приміщення і уникнути стулок, які б псували велику прозору площу склопакета? Рішення є: вентиляційні стулки ETEM Е68VV (Ventilation Vent).

etem 1

Вентиляційна стулка являє собою вузький (250 mm) профіль з термомістками, який зазвичай встановлюється по боках віконної конструкції. Призначення такої стулки – вентиляція. У відкритому положенні стулка забезпечує доступ свіжого повітря.

А мала ширина 250 mm унеможливлює випадіння людей через отвір і забезпечує максимальну прозорість решти віконної площі. Вентиляційні стулки ЕТЕМ комплектуються спеціальними завісами і фірмовими ручками без розеток. Тож, конструкція матиме чудовий лаконічний преміальний вигляд.

etem 2

Новий продукт від ЕТЕМ: EB48 – скляні балконні парапети типу «французький балкон»
Скляні парапети, які закріплюються до балконної рами виконують функцію огорожі як у французьких балконах.

В англомовній термінології використовують термін Juliet balcony (згадуючи відомий балкон, на якому Джульєтта виглядала Ромео у Вероні). Парапет зі скла триплекс 16 мм фіксується з зовнішнього боку до рами балконних дверей за допомогою спеціальних профілів монтажною глибиною 48 мм.

Таким чином зникає потреба в порушенні цілісності зовнішньої ізоляції стін. Скло парапету не затуляє вид, і водночас є надійною огорожею, на яку може спиратись доросла людина. Іноді, скло парапету має відмінний відтінок і надає особливий кольоровий характер фасаду будівлі.

Система для скляних балконних парапетів ЕВ48 може використовуватись в рамках віконних систем ЕТЕМ Е75, Е68, EW70 і Е45.

etem kontakty

Оконные Технологии® № 80 (2020)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: