НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІКОН VIKNAR’OFF

Компанія Viknar’off — ексклюзивний виробник вікон з німецьких профілів преміум-класу Gealan.

 

 

viknaroff 1

Поєднуючи в собі простоту, красу та функціональність, Gealan S 9000 додає величі міським забудовам та індивідуальності заміським будинкам.

Енергоощадність, безпека та висока якість — головні переваги цих профілів.

Gealan S 9000 з монтажною глибиною 82,5 мм, трьома контурами ущільнення та 6 внутрішніми камерами профілю дбає про комфорт увесь рік. Енергозберігаючий склопакет товщиною 48 мм підвищує рівень теплоізоляції, водночас забезпечує максимальне світлопропускання, захист від шуму, вологи та пилу.

viknaroff 2

Безпеку гарантує поєднання міцного профілю, квадратного армування та протизламної фурнітури Siegenia TITAN AF забезпечуючи класи протизлому RC1 та RC2.

Німецький профіль Gealan S 9000 славиться якістю найвищого рівня, широким асортиментом додаткових комплектуючих та унікальними можливостями, серед яких: виготовлення габаритних конструкцій та вклейка склопакету в стулку (функція STV).

Технологія статичної вклейки склопакета в стулку вікна або дверей STV® — унікальний та запатентований метод, який використовує Viknar'off.

viknaroff 3

Це дозволяє конструкціям бути ще міцнішими, ніж ті, що виготовлені за традиційними технологіями.
Стандартний спосіб вклейки склопакетів, так звана «мокра вклейка», вимагає застосування двокомпонентних засобів та спеціального обладнання, яке займає великі площі та потребує чимало витратних матеріалів та електроенергії, що відповідно збільшує собівартість продукції і разом з тим ціну для кінцевого споживача.

Технологія STV® дозволяє виготовляти великогабаритні конструкції, що витримують значні навантаження, саме ті омріяні великі вікна (навіть на всю стіну!), яким все більше замовників віддає перевагу. Адже це не тільки багато світла та простору, а й можливість реалізовувати сміливі дизайнерські проєкти – чи то хайтек, чи то мінімалізм.

Їхня легкість і практичність створюють комфорт,який дарує чудовий настрій навіть у хмарну погоду. Великі вікна стануть окрасою не тільки офісів чи, скажімо, вишуканих кафе чи крамничок, а й затишної родинної оселі. Рекомендуємо вікна з профілів Gealan усім, кому важлива якість без компромісів, комфорт та затишок власної оселі.

Технологія статичної вклейки STV® відкриває нові можливості

«Вклеєні за технологією STV® склопакети позбавлять від зайвих витрат в процесі виготовлення. Клейка стрічка для фіксації склопакетів встановлюється на виробництві швидко і без використання додаткових пристосувань.

Крім того, технологія має низку переваг: збільшуються допуски мінімальних розмірів стулок в ПВХ-конструкціях; значно поліпшуються показники теплопровідності; підтримується максимальний захист від зламу»

andrey jashininАндрій Ящишин директор з виробництва компанії Viknar’off

viknaroff kontakty

 

Оконные Технологии® № 80 (2020)

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: