Алюмінієві конструкції – безмежні можливості та практичні переваги

Компанія Viknar’off – досвідчений виробник на ринку алюмінієвих конструкцій

Масштабне виробництво Viknar’off – це не лише металопластикові вікна, двері та розсувні конструкції. Ось уже близько семи років компанія Viknar’off виготовляє алюмінієві конструкції.

viknaroff 1Спочатку асортимент обмежувався системами для комерційного будівництва та зимових садів, та сьогодні серед цього сегменту можна також обрати і вікна, і двері, і розсувні конструкції для житлових будівель.

Завдяки легкості конструкції та зносостійкості матеріалу, алюмінієві системи мають тривалий термін експлуатації, а особливості технології фарбування дозволяють алюмінієвим конструкціям досягати будь-якого кольору за шкалою RAL, що важливо для здійснення дизайнерських цілей у приватному будівництві.

У тренді – простота та відкритість. Архітектори та дизайнери все частіше звертають увагу на алюмінієві конструкції – зручні у використанні та естетичні на вигляд. Сьогодні матеріал обирають не тільки для комерційних цілей, а й активно використовують для житлових будинків. Саме тому компанія Viknar’off задіяла свої можливості та потужності на цей напрямок.

Відкриття нового цеху у 2021 році: розширюємо власні можливості

У 2021-му році компанія запустила роботу нового алюмінієвого цеху. Тут вже працює оброблювальний центр з німецьким обладнанням Alumatec, де алюмінієвий профіль готують для порізки та фрезерування отворів під замки, ручки і петлі. Завдяки точності цього обладнання Viknar’off гарантує якість та міцність готового виробу.

Тут чітко дотримуються стандартів якості, а тому у виробництві алюмінієвих конструкцій використовують профільні системи, фурнітуру та комплектуючі лише європейських виробників, у якості яких впевнені на всі 100%.

Визнання у Європі – вагома перевага компанії Viknar’off

У Європі уже багато років попит на алюмінієві конструкції перевищує попит на пластикові. Довгим шляхом проб та помилок, компанії вдалося підкорити цей вибагливий ринок якістю своєї продукції.
Сьогодні Viknar’off щотижня експортує алюмінієві вікна, двері та розсувні системи у Німеччину, Бельгію, Нідерланди та Чехію.

Завдяки сучасному обладнанню та професійному персоналу, продукція відповідає високому рівню вимог європейських стандартів. Саме тому алюмінієві конструкції Viknar’off впевнено конкурують на міжнародному ринку та найголовніше – отримують визнання покупців у різних країнах.

Можливості алюмінієвих конструкцій Viknar’off – запорука вашого комфорту

Алюмінієві конструкції Viknar’off мають ряд переваг, які поза конкуренцією:

• легкість конструкції;

• можливість виготовлення великих розмірів;

• довговічність;

• широка кольорова гама;

• стійкість до атмосферних впливів;

• надзвичайна жорсткість систем, яка не піддається деформаціям.

Через невибагливість у догляді та зручність у використанні, алюміній називають матеріалом майбутнього – зростання попиту на нього це підтверджує.

Алюмінієва система Люкс Термо береже тепло та не пропускає шум з вулиці

viknaroff 2

Люкс Термо найкраще підходить для виконання елементів зовнішньої забудови: вікон, дверей, просторових конструкцій у будь-яких кольорах по RAL та декоруванні під структуру дерева. Високий рівень тепло- та шумоізоляції забезпечує особлива поліамідна вставка, товщиною 32 мм, яка значно покращує показники теплоізоляції та запобігає утворенню конденсату.

Основні характеристики:

Монтажна глибина       70 мм
Товщина стінки   1,8 мм
Встановлення склопакетів   24 - 48 мм
Теплоізоляція   0,84 м2 °С/Вт
Шумоізоляція   до 42 дБ
Захист від злому   RC1 та RC2

viknaroff kontakty

Оконные Технологии® № 83 (2021)

 

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: