Кращі з найкращих Viknar’off™ 2014

Щорічно апофеозом акції «Купи вікно – виграй авто» від віконної компанії Viknar’off™ стає урочиста церемонія нагородження дилерів та партнерів під назвою «Viknar’off™ Best», яка відбувається на початку зими. Цього року подія, яка перетворює на декілька годин місце її проведення в епіцентр інноваційного, культурного та інтелектуального життя, відбувалась у Палаці Культури «Березіль», що знаходиться у місті Тернопіль.

 

 

Найвищого ґатунку професіоналізм, креативність і невичерпність творчої фантазії працівників відділу маркетингу компанії, які виступили в ролі сценаристів та режисерсько-постановчої групи, гармонійно поєднали стилістичну вишуканість, надзвичайно тонке відчуття міри та утримання у стані високої напруги увагу тисячі глядачів впродовж усього дійства, загальна тривалість якого досягла 7 годин поспіль. Загалом, в організації урочистої церемонії «Viknar’off™ Best» брав участь весь менеджерський склад компанії.

      
 
 
 
   

Це натхненне і феєричне свято проводиться, як яскраве театралізоване дійство з виступами зірок української естради, з використанням високотехнологічних новітніх розробок і спецефектів від спеціалістів по візуалізації, освітленню та звуку. Серед запрошених зірок шоу-бізнесу, цього року на церемонії виступали зірки талант-шоу«Україна має талант» – театр танцю Vertical Limit (м. Івано-Франківськ), ілюзіоніст Роман Боднарчук (м. Київ), фіналісти всеукраїнського шоу «X-фактор» – гурт «Тріода» та мегапопулярний бойзбенд «Dzidzio». На церемонію були запрошені представники місцевих та всеукраїнських видань, журналісти та знімальні групи загальноукраїнських каналів телебачення.

Кожна щорічна урочиста церемонія нагородження від компанії Viknar’off™ – це новий енергетичний та духовний імпульс, що сконцентровує на собі увагу та збирає разом значну кількість талановитих дилерів, людей, вірних друзів, професіоналів, одним словом – майстрів віконної справи. Ця подія – це також нові імена тріумфаторів і тут немає перебільшення, адже церемонія «Viknar’off™ Best» за своїм впливом і авторитетом вже зарекомендувала себе і компанію як експерта на загальноукраїнському ринку віконної продукції. Ви можете запитати: «Для чого нам це потрібно?», а ми дамо вам таку відповідь: «аби в потрібний момент і у визначеному місті спалахнути феєричним дійством та відмітити і нагородити дійсно кращих з кращих!».

Кожна нагорода має свою неповторну та оригінальну назву і «родзинку», що в сумісництві дає змогу зрозуміти, в якій області віконного бізнесу дилер зміг виділитись та за які заслуги компанія його нагородила. «Прорив Року», «Кращий Фірмовий Салон», «Найбільша Мережа Магазинів», «Надійний Партнер», «В Бренді», «Лідер Року», «Дилер Елітного Сегменту», «Дилер-Патріот», «Єдина Країна» та «Новачок Року» – це перелік номінацій, якими були нагородженні рівно 100 дилерів, які разом із компанією, досягли значних висот у 2014 році. Крім цього, загалом 50 щасливчиків стали власниками нових кавоварок, планшетів, принтерів, ноутбуків та телевізорів. Кульмінацією акції став розіграш головного подарунка від компанії Viknar’off™ – автомобіля Volkswagen Polo Sedan. Щасливого власника машини визначав особисто Dzidzio за допомогою лототрону та великої кількості дітей, які вибігли до нього на сцену під час виконання улюблених пісень. Коли зі сцени пролунало ім’яВіталій Завадяк, весь зал заполонили оплески та гучні викрики шаленої радості від переможця та усіх присутніх. Вручення призів відбувалось одразу після церемонії, отож багато людей були задоволенні не лише морально, а й матеріально.Варто відзначити, що з пустими руками додому в цей вечір не пішов ніхто, адже, кожен гість отримав новорічні подарунки перед виходом із Палацу Культури «Березіль».

В підсумку, хочемо сказати, що компанія Viknar’off™ завжди рада приділити увагу своїм дилерам, і для нас організація подібного свята – дійсно приємний клопіт. Окремі слова вдячності та поваги заслуговують наші вірні та надійні партнери, без яких це свято було б не повним і неможливим – Siegenia,Vorne, Aluplast. Сподіваємось, що всім присутнім гостям церемонія нагородження кращих з кращих «Viknar’off™ Best» залишила лише позитивні та приємні спогади, тим самим зарядивши силами та бажанням натхненно працювати весь наступний рік та знову стати свідком і учасником визначної події. Адже наше найбільш емоційне піднесення, духовне і душевне єднання, найпотужніший потік емоцій, пов'язані з тими, чиї імена виголошуються зі сцени і заради кого високе зібрання об'єдналось в залі Палацу Культури «Березіль». Іменапереможців, імена тріумфаторів, імена людей, які гідні загального визнання.

З повагою, Ваш Viknar’off™

 

Компания «Викнар`off»

46001, г. Тернополь, ул. Полесская, 13

Горячая линия: 0 800 50 53 52

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: