Нова віконна виставка в Україні: «WINDO L’VIV 2018»

Нова віконна виставка в Україні: «WINDO L’VIV 2018»

Ми з радістю хочемо повідомити вам про значну подію, що відбудеться вже зовсім скоро на віконному ринку України.
Сьогодні віконному ринку України, як ніколи, потрібен майданчик для обміну досвідом і технологіями, спілкуванням з клієнтами, партнерами і колегами, презентації своїх продуктів, цікавих рішень та професійного спілкування.
Організатор Стамбульської виставки вікон компанія «TUYAP» анонсувала проведення:
WINDO L’VIV 2018 – Міжнародної виставки вікон, скла, дверей і обладнання у Львові з 4 по 6 вересня 2018 року.
Виставка буде проходити у сучасному виставковому комплексі «Пiвденний-EXPO».

News 22Компанія TUYAP має багатолітній досвід у проведенні подібних заходів і прикладе максимум зусиль для досягнення успіху даного стартапу. Маємо цікаві ідеї для ділової програми, спеціальні пропозиції для відвідувачів WINDO L’VIV 2018, зокрема безкоштовне проживання протягом доби у Львові.  
Міжнародний виставковий холдинг REED Exhibition (власник компанії TUYAP REED) – це найбільша в світі компанія з організації виставок, яка зближує людей за допомогою інструментів обробки даних і цифрових інструментів на більш ніж 500 заходів на рік, в 30 країнах, а загальна кількість учасників перевищує 7 млн осіб.
News 3Маючи таку інформаційну підтримку ми очікуємо на значну кількість відвідувачів із сусідніх країн, таких як Польща, Угорщина, Румунія, Чехія, Словаччина, Молдова, Білорусь та ін.
Коротко про мету та цілі виставки WINDO L’VIV 2018:
- пошук нових партнерів і посилення позицій компаній в Західному регіоні;
- розвиток експорту віконних конструкцій та налагодження контактів із іноземними відвідувачами;
- майданчик для спілкування і презентацій своєї продукції;
- цікава ділова програма;
- ворк-шопи;
- суцільна необхідність віконному ринку такого заходу.
Запрошуємо вас підтримати наші починання у такому непростому проекті і прийняти участь у WINDO L’VIV 2018 як у якості відвідувачів, так і в якості учасників.
www.windolviv.com

ТМ «Вікно Плюс» – успешный дебют в рамках Fensterbau Frontale 2018

В рамках прошедшей в Нюрнберге крупнейшей в мире выставки Fensterbau Frontale 2018,  посвящённой технологиям светопрозрачных конструкций, впервые был представлен стенд партнера VEKA Украина – ТМ «ВікноПлюс».
В компании ТМ «ВікноПлюс» стремительно развиваются экспортные направления, уже есть хороший опыт работы в Молдове, Румынии, Чехии, Бельгии, Италии и Америке. В рамках нюрнбергской выставки ТМ «ВікноПлюс» совместно с партнерами из Черновцов, Киева, Одессы и Львова представила уникальный образец своей продукции – французские балконные двери в системе VEKA SOFTLINE 82 в двухстороннем цвете Cherry Amaretto. Особенностью этой конструкции стали скрытый шов и прозрачный кристаллический шпрос Crystalights.
Специально для посетителей выставки были подготовлены рекламные каталоги на итальянском, немецком и английском языках, а также состоялась презентация продукции на стенде компании с последующей консультацией партнеров из разных стран Европы.
ТМ «ВікноПлюс» уделяет огромное внимание развитию таких продуктов и сервисов, которые позволяют партнерам компании всегда быть на шаг впереди конкурентов, работать с максимальной эффективностью и расширять своё присутствие на рынке не только Украины, но и других стран мира.


News 4НЕХАЙ БУДЕ СВІТЛО: REHAU ТА МАЙБУТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОСВІТЛЕННЯ
Ультратонка, прозора та гнучка – інноваційна OLED-технологія освітлення для автомобільної, віконної, меблевої індустрії і навіть для літаків. Саме такими численними бачать можливості її застосування у майбутньому учасники проекту Lyteus, серед яких представлена і компанія REHAU.
Завдяки ноу-хау REHAU у виробництві та обробці полімерів, дослідники проекту намагаються інтегрувати OLED-плівки у крайки та віконні профільні системи, що дозволить використовувати їх для підсвітки кабіни пілотів, створити унікальний оптичний ефект на бамперах автомобілів, а звичайні вікна квартир перетворити на футуристичний елемент декору та освітлення.
Констанц Ранфельд, провідний інженер департаменту досліджень та розвитку провідних технологій REHAU, вважає, що такі проекти є невід’ємною частиною стратегії SMARTIFY. Вони стимулюють компанію прискорювати діджиталізацію наших продуктів, сервісів і виробництва в залежності від потреб клієнтів і просувати технічно цінні продукти.
Наразі OLED-технологія ще не готова до масового ринку. Це обумовлено рівнем цін та необхідністю зробити її доступною для  підприємств будь-якого розміру. Але робити тривають, тож ми чекаємо на освітлення майбутнього.

У школах обов’язково встановлюватимуть спеціальні двері для безпечної евакуації дітей
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оновлює державні будівельні норми, зокрема, вводить обов'язкову норму щодо встановлення в загальноосвітніх навчальних закладах спеціальних дверей з вільним відчиненням зсередини для швидкої та безперешкодної евакуації дітей у разі надзвичайних ситуацій. Відповідні зміни містяться у новому ДБН В.2.2-3:2018 «Будинки і споруди. Заклади освіти» та розповсюджуються на проектування нових і реконструкцію існуючих будинків шкільних навчальних закладів.
Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.
«Безпека наших дітей – те, чим не можна нехтувати. Ми переглянули протипожежні вимоги, які містилися у старому ДБН щодо шкіл, вдосконалили та доповнили їх. Зокрема, здавалося б незначна, але така важлива зміна — тепер у школах обов'язково встановлюватимуться спеціальні двері евакуаційних виходів з вільним та легким відчиненням зсередини без ключа для того, щоб діти могли швидко та безперешкодно покинути приміщення у разі надзвичайної ситуації. Це вкрай важливо», — сказав він.
Парцхаладзе підкреслив, що сьогодні необхідно не тільки використовувати сучасні рішення для підвищення безпеки дітей у школах на етапі проектування, а й дотримуватися усіх норм безпосередньо під час експлуатації будівель. «Ніколи не знаєш, коли може трапитися надзвичайна ситуація і готовими до неї треба бути завжди. Жодний ДБН не надасть 100% гарантії безпеки, якщо під час експлуатації відповідні норми будуть нехтуватися: перекриватися або зачинятися аварійні виходи, особливо, у школах», — наголосив заступник міністра.
Оновлений ДБН «Будинки і споруди. Заклади освіти» вже затверджений і буде опублікований найближчим часом.


News 5Уряд затвердив перелік будівель, які не підлягають обов’язковій сертифікації енергоефективності
На виконання імплементації закону «Про енергетичну ефективність будівель», Уряд затвердив перелік будівель, які не підлягають обов'язковій сертифікації енергоефективності. Це будівлі промислового і сільськогосподарського призначення, об'єкти енергетики, транспорту, зв'язку та оборони, складські приміщення. Варто зауважити, що за бажанням власника зазначених об'єктів, він може отримати відповідний сертифікат і здійснювати заходи по енергоефективності.
Прийняття Постанови спрямоване на виконання Україною Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом в частині імплементації 31 Директиви ЄС щодо енергетичної ефективності будівель.
Нагадаємо, 23 липня 2017 року набрав чинності Закон України від 08 червня 2017 року №2118-VIII «Про енергетичну ефективність будівель», який визначає правові, соціально-економічні та організаційні засади діяльності у сфері забезпечення енергетичної ефективності будівель і спрямований на зменшення споживання енергії у будівлях.
Відповідно до закону, сертифікація енергоефективності є обов'язковою для:
1) об'єктів будівництва (нового будівництва, реконструкції, капітального ремонту), що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, що визначаються відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»;
2) будівель державної власності з опалюваною площею понад 250 квадратних метрів, які часто відвідують громадяни і у всіх приміщеннях яких розташовані органи державної влади;
3) будівель з опалюваною площею понад 250 квадратних метрів, у всіх приміщеннях яких розташовані органи місцевого самоврядування (у разі здійснення ними термомодернізації таких будівель);
4) будівель, в яких здійснюється термомодернізація, на яку надається державна підтримка та яка має наслідком досягнення класу енергетичної ефективності будівлі не нижче мінімальних вимог до енергетичної ефективності будівлі.

News 6Во Львове ужесточилась борьба с незаконной установкой пластиковых окон на старинных зданиях
Административный совет Львовского муниципального совета внес изменения в постановление о порядке замены окон и дверных проемов в центральной части города. Теперь это возможно только лишь в том случае, если они не подлежат реставрации.
С некоторых пор старинная и красивейшая часть Львова начала «осовремениваться» бесхитростными пластиковыми окнами, стеклянными лоджиевыми дверями и другими «архитектурными» вкраплениями, совершенно не вписывающимися в древнее каменное тело нашего уникального города.
Поэтому город объявил борьбу абсолютно всем, кто решил подобным способом изменить его древний облик. Битва районных администраций против пластиковых окон, без разрешения установленных на старых зданиях в центре, стала более решительной, строгой и начала давать практические результаты.
Сейчас все, кто посмеет причинить хотя бы какой-либо вред историческому региону, поменяв по собственному усмотрению внешний фасад дома (поменяв деревянные окна на пластиковые), будет наказан материально и вынужден вернуть все в первоначальный вид.
Поэтому, прежде, чем перейти к смене окон в центральной части города, получите все рекомендации и разрешения в управлении охраны исторической среды ЛГС.

Другие статьи на эту тему