Готель Nobu у Варшаві: позачасова елегантність у поєднанні з сучасним дизайном

Кройцлінген / Швейцарія, жовтень 2021

Новий дизайн-готель Nobu – унікальне місце на карті польської столиці: його незвичайна архітектура поєднує в собі стиль ар-деко двадцятих років XX століття з сучасністю.

swisspacer 1

Новий готель у Варшаві-це вже дванадцятий об'єкт відомого бренду Nobu. Будівля має вигляд незвичайної заскленої брили на плані трапеції,зі зміщеними один від одного поверхами.

Ексклюзивний 5-зірковий готель, заснований лауреатом Оскара Робертом Де Ніро, японським шеф-кухарем Нобу Мацухісом і бізнесменом Мейром Тепером, розташований в культурному центрі Варшави – районі Мокотув – і пропонує 117 номерів і люксів.

Будівельні роботи за проєктом вартістю 100 мільйонів злотих почалися в 2017 році, а 3 серпня 2020 року готель відкрив свої двері для гостей з усього світу.

swisspacer 2

Особливо виділяється фасад нової будівлі, виконаний з битого скла. Завдяки цьому найвимогливіші клієнти, до яких часто відносяться голлівудські зірки, мають повну конфіденційність, і в той же час можуть вільно насолоджуватися панорамою Варшави.

Мережа Nobu в даний час налічує майже 40 ресторанів по всьому світу, і їх меню поєднує в собі фірмові японські страви з місцевими стравами, типовими для цього місця. Успіх мережі спонукав засновників інвестувати в розкішні готелі, які приваблюють гостей відмінною кухнею і унікальною атмосферою. Ще однією особливою ознакою бренду Nobu є унікальна архітектура будівель, яка кожен раз відрізняється і індивідуально поєднується з духом місця.

Новий готель у Варшаві – це вже дванадцятий об'єкт цього відомого бренду. Будівля має вигляд незвичайної заскленої брили на плані трапеції, зі зміщеними один від одного поверхами. Особливо виділяється фасад з подрібненого скла. Завдяки цьому найвимогливіші клієнти, до яких часто відносяться голлівудські зірки, мають повну конфіденційність, і в той же час можуть вільно насолоджуватися панорамою Варшави.

swisspacer 3

Готель, заснований лауреатом Оскара Робертом Де Ніро, японським шеф-кухарем Нобу Мацухісом і бізнесменом Мейром Тепером, розташований в культурному центрі Варшави-районі Мокотув – і пропонує 117 номерів і люксів.

Готель був побудований на місці колишнього готелю Rialto в безпосередній близькості від багатьох історичних будівель, що вимагало особливо обережного підходу. Колишній готель був перетворений в класичне крило нового об'єкта. До нього додали сучасну частину, яка своєю скромною формальною мовою відсилає до варшавського архітектурного стилю початку минулого століття.

Сучасна частина була розроблена польською архітектурною студією Medusa Group і дизайнерським бюро Studio PCH з Каліфорнії. Авторам вдалося поєднати традицію з сучасністю типово японським, тонким способом.

Громадські місця прикрашені шедеврами польського сучасного мистецтва з колекції Гжегожа Янкілевича. Готель Nobu у Варшаві унікальний завдяки неперевершеному поєднанню кулінарної пропозиції, сусідства закладів культури, дизайнерської архітектури та енергоефективності.

swisspacer 4swisspacer 5

Потрійні склопакети, що поставляються компанією Vitroterm-Стіни, оснащені теплими рамками SWISSPACER, що забезпечують найкращу теплоізоляцію.

Велика кількість денного світла і висока енергоефективність будівлі

Завдяки великогабаритному склінню інтер’єр будівлі купається у денному світлі. Але це не єдині переваги використання потрійного ізоляційного скла від Vitroterm-Murów. Вони оснащені дистанційними теплими рамками SWISSPACER, які забезпечують найкращу теплоізоляцію.

Теплі рамки швейцарського виробника виготовлені з високоізолюючого пластикового композиту, тому втрати тепла зведені до мінімуму. Це дозволяє запобігти утворенню теплових мостів і втраті тепла в області краю скла. Це гарантує, що нагріте повітря не проникає всередину будівлі влітку, як і охолоджене повітря взимку.

Таким чином, можна усунути явище конденсації і утворення цвілі і їх негативні наслідки для здоров'я. Хоча на перший погляд тепла рамка являє собою ледь помітну деталь всього проєкту, вона фактично дозволяє енергоефективним способом забезпечити приємну температуру в інтер'єрах готелю Nobu у Варшаві.

Додаткову інформацію можна отримати на веб-сайті www.swisspacer.com.

ПРO SWISSPACER

SWISSPACER - компанія, яка присутня у всьому світі, лідер інновацій в галузі «теплих дистанційних рамок». Її продукція відрізняється відмінними функціональними характеристиками і вишуканою естетикою. Важливим елементом пропозиції є дистанційна рамка SWISSPACER AIR, яка дозволяє вирівнювати тиск в склопакетах. Компанія була заснована в 1998 році і входить до групи Saint-Gobain.

swisspacer kontaktyОконные Технологии® № 83 (2021)

Другие статьи на эту тему

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: