Досконалість до дрібниць

Кройцлінген / Швейцарія, травень 2021

Будучи провідним міжнародним постачальником безкаркасних розсувних віконних систем, Sky-Frame надає першорядне значення оптимальному поєднанню новітніх технологій і унікальної архітектурної форми.

swisspacer 1111

Дистанційні рамка SWISSPACER Ultimate, гармонійно інтегрована в область ущільнення країв розсувних вікон Sky-Frame, знижує теплопровідність і допомагає досягти оптимальної енергоефективності.

На етапі розробки та конструювання продукту потрібні точність та досконалість до найдрібніших деталей – тому ця швейцарська компанія вже багато років покладається на інноваційні дистанційні теплі рамки SWISSPACER.

Заснована в 2002 році, керована власником, компанія Sky-Frame в даний час налічує близько 180 чоловік в своїй установі, відповідальній за розробку і виробництво в Фрауенфельді (Швейцарія) і має філії по всьому світу – в Антверпені, Ротрісті, Відні, Мілані, Лондоні і Лос-Анджелесі. Безкаркасні розсувні віконні системи, пропоновані компанією, знайшли застосування в більш ніж 8500 будівельних проєктах на шести континентах.

Великоформатні скляні фасади дозволяють розмивати межі між інтер'єром будинку і його оточенням, створюючи унікальні умови життя для його жителів. Як спеціаліст з розсувних вікон, Sky-Frame підтримує високі стандарти якості та дизайну, починаючи від вибору постачальників та роботи з ними.

swisspacer 22

Теплова дистанційна рамка являє собою ідеальне поєднання пластикового профілю з найнижчим коефіцієнтом теплопровідності з передовою багатошаровою ізоляційною плівкою, яка запобігає дифузії газів.

Директор по закупкам Рене Кнуп пояснює: «Ми орієнтуємось виключно на партнерів, які здатні задовольнити наші високі вимоги в області технологій майбутнього, гнучкості, безпеки поставок і комплексного управління процесами і навколишнім середовищем. Наша співпраця заснована на прозорості та довірі, адже це найкраща основа для створення унікальних та надихаючих продуктів».

Гармонійна інтеграція в області ущільнення краю і підвищення енергоефективності

Sky-Frame вже кілька років використовує інноваційні дистанційні теплі рамки SWISSPACER Ultimate в своїх безкаркасних віконних системах – не дарма. Як каже Рене Кнуп: «Наші системи характеризуються максимальною прозорістю, виразною формою і надзвичайно вузькими профілями.

Дистанційні рамки SWISSPACER Ultimate забезпечують гармонійну інтеграцію у філігранне ущільнення краю без видимого зміщення модуля. Крім того, чорний пластиковий елемент підходить до нашого продукту краще, ніж рами з хромованої сталі».

swisspacer 33

Висока теплоізоляційна здатність нової системи Sky-Frame «Plain 3» пов'язана з використанням інноваційних компонентів, таких як SWISSPACER Ultimate. Завдяки цьому система може бути встановлена і в холодних регіонах.

Вибір SWISSPACER Ultimate також очевидний з точки зору енергетичних характеристик. Використання рамки в зоні герметизації країв розсувних вікон дозволяє значно знизити теплопровідність і отримати температуру на краю скла вище, навіть на 2° С. Це означає дуже хороше значення psi, що становить 0,036 Вт/мК для алюмінієвих систем з однокамерним склопакетом і навіть 0,031 Вт/мК для двокамерного склопакета.
Завдяки більш низьким значенням psi, коефіцієнт Uw всієї системи також помітно поліпшується. Рене Кнуп: «Енергоефективність і стійкість є для нас дуже важливими критеріями на етапі розробки продуктів. Дистанційні рамки SWISSPACER допомагають гарантувати, що наші системи відповідають найвищим стандартам». Нарешті, що не менш важливо, дистанційна рамка характеризується дуже високою стабільністю; це аспект, який не слід недооцінювати в контексті все більших форматів скла і, отже, більшої ваги компонентів.

Інноваційна система розсувних вікон для регіонів з прохолодним кліматом

Новий варіант 3 системи «Plain», нещодавно представлений на ринку компанією Sky-Frame, також встановлює нові стандарти з точки зору естетики та енергоефективності. Його унікальність полягає в тому, що вікно ковзає в надзвичайно вузьку, майже невидиму канавку в підлозі. Вся область покрита тим же покриттям, що підсилює відчуття плавного переходу від внутрішньої частини будинку до зовнішньої.

Двокамерні склопакети розміром до 2,3 х 4,0 м оснащені найсучаснішими компонентами і ізоляційними матеріалами, такими як дистанційна рамка SWISSPACER Ultimate. Це забезпечує надійне теплове розділення та дозволяє використовувати систему «Plain 3» навіть в особливо холодних регіонах.

Елмар Растнер, директор з маркетингу та продажів у Південній Європі та Північній Америці SWISSPACER, пояснює: «Ми раді, що Sky-Frame знову довірилася нашим дистанційним рамкам і вибрала їх для своєї інноваційної системи. Таким чином, ми можемо зробити свій внесок у досягнення точності і досконалості в найдрібніших деталях. Такі успіхи є мотивацією для наших дій в якості технологічного лідера».

Додаткову інформацію можна отримати на веб-сайті www.swisspacer.com.

ПРO SWISSPACER

SWISSPACER – компанія, яка присутня у всьому світі, лідер інновацій в області «теплих дистанційних рамок». Її продукція відрізняється відмінними функціональними характеристиками і вишуканою естетикою. Важливим елементом пропозиції є дистанційна рамка SWISSPACER AIR, яка дозволяє вирівнювати тиск в склопакетах. Компанія була заснована в 1998 році і входить до групи Saint-Gobain.

swisspacer kontakty

 

Оконные Технологии® № 83 (2021)

 

Другие статьи на эту тему

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: