Світом продовжує ширитись тенденція використання прихованих петель у вікнах.

Це схоже на те, як свого часу смартфони замінили та витіснили кнопкові телефони. Особливо цей тренд відчутний у Європі, але Україна також поступово його підхоплює.

AXOR завжди підтримує інновації, тож запропонував ринку преміальну лінійку з прихованими петлями Elite+.

te1 c2Втім, все нове завжди викликає непорозуміння, тому навколо вікон з прихованими петлями склалося чимало міфів. Ми пропонуємо розвіяти їх, щоб вільно увійти в нову віконну еру:

1. Приховані петлі можна легко замінити кольоровими накладками.

Так можуть думати лише ті, кому жодного разу не доводилось мучитись, намагаючись підібрати колір накладки під колір екзотичної ламінації. Страшно уявити, скільки дизайнерських проектів було зіпсовано тільки через те, що вони не знали про існування системи прихованих петель.

2. Приховані петлі – це питання виключно зовнішнього вигляду.

Звичайно, зовнішній вигляд – важлива перевага прихованих петель, але далеко не єдина. Наприклад, завдяки ним ми можемо підвищити енергоефективність вікна шляхом зберігання цільним контуру ущільнювача. Так ми запобігаємо промерзанням в петльовій зоні.

3. Вікно з прихованими петлями легко зламати.

Як би не так. Приховані петлі монтують у фальцлюфт, а вікна у стандартній комплектації із серією S+ вже мають дві антивандальні точки. За бажанням клієнта, кількість антивандальних елементів може бути збільшена аж до десяти.

te2 c24. Стулка відчиняється лише на 100 градусів, це незручно.

Саме ця система збереже вікно на більший строк служби, адже при відкриванні стулка не буде битись об відкоси.

Час відкинути упередження щодо прихованих петель, адже AXOR Elite+ – це фурнітура для сучасних вікон.

Другие статьи на эту тему

Понравилась статья? Подпишитесь на рассылку: