Що ви знаєте про безпечні вікна?

Безпечне вікно – це вікно з правильною фурнітурою. Останнім часом люди в нашій країні все частіше економлять на фурнітурі для вікон або ж думають, що достатньо обрати якісний профіль та склопакет, щоб отримати надійне вікно. 

 

axorАле це може стати фатальною помилкою, яка буде коштувати дуже дорого, адже основний елемент, який відповідає за стійкість вікна до зламу – це фурнітура.

Правильно підібрана фурнітура не дасть зловмисникам зламати ваше вікно або максимально їх затримає, якщо діють професіонали. 

2 Антивандальні елементи фурнітури – це протизламні запірні пластини та грибоподібні цапфи.

У лінійці фурнітури AXOR Smart Line S+ вже в базовій комплектації передбачено дві антивандальні точки, а за бажанням клієнта можна розмістити до десяти! Крім того, антивандальні елементи можна поєднувати із системою прихованих петель Elite+.

Цей вибір дозволить не тільки підвищити протизламність вікна, але дасть вам ще декілька безумовних переваг. Наприклад, Elite+ забезпечить більшу енергоефективність вікна, оскільки запобігає розриванню контуру ущільнювача. Це виключає появу промерзання в петльовій зоні.

3Крім того, з прихованими петлями немає сенсу турбуватися про підбір кольорових накладок під екзотичну ламінацію, адже петлі сховані всередині конструкції.

Нагадуємо, що фурнітура AXOR – це 10 років гарантії на вироби. Ми не сумніваємось у якості своєї продукції.

Сучасне вікно – це безпечне вікно, саме тому професіонали обирають протизламну фурнітуру AXOR.
Дізнайся більше про безпечну фурнітуру на нашому сайті.4

 

Другие статьи на эту тему